woensdag 15 augustus 2012

Ik had al in mijn vorig logje geschreven dat we naar Hermie zijn geweest, maar nog niet dat ik van haar deze mooie blauwe schaal had gekregen,  ik ben er erg blij mee dat snappen jullie wel.
Dit is mijn vakantiedoosje en er zitten 20 huisjes in, ik kan dus bijna twee rijen aan mijn huisjesquilt toevoegen, eerst de straten er nog aan maken.
Verder heb ik nog wat steekjes zitten prikken aan de LIB, niet veel want met deze warmte ben ik niet vooruit te branden.
Vandaag doe ik ook rustig aan, het spookje wil nog komen logeren en zondag wordt onze oudste kleindochter ook alweer 11, wat vliegt de tijd.
Nu maar weer eens proberen om te slapen, want dat wil nog niet erg lukken.

3 opmerkingen:

Lida zei

Hoop dat je nog een beetje hebt geslapen, hier was het ook rondtollen! Maar wat een gave schaal en wat een lading huisjes! Geniet van een zonnige dag, groetjes
Lida

Inge zei

Supermooie schaal. Ik hou van blauw!
Enne.... onze jongste kleinzoon wordt zaterdag 5 en oh help, ik moet nog een verjaardagshuisje maken, het aller, allerlaatste huisje dus.....

A3jana zei

Wat een mooie blauwe schaal Ines! Járen heb ik blauw glas gespaart, maar ben er nu weer vanaf, heb enkele dingen bewaard en de rest is naar de kringloop gegaan! Maar.....ik blijf gék op blauw ;-))