maandag 13 augustus 2012

Het was met recht onthaasten in de Achterhoek, we hebben dan ook echt niets gedaan, alleen maar geluierd en onthaast ;-)
Dat was niet zo moeilijk want onze schoonzoon had voor een leuk plekje gezorgd, alles wat je maar kon bedenken was er en we hebben genoten van al deze luxe, maar nu is het weer home sweet home.
Tussendoor zijn wij wel even naar haar geweest en hebben we een heerlijke dag gehad, en we vertrokken dan ook met een buik als een punt en mijn quilt, want die had ik de laatste keer laten liggen.
Ook deze twee hebben zich prima vermaakt, ze waren bijna de hele dag buiten en verdeelden hun aandacht tussen de hottub en het zwembad.
Als je die snoetjes ziet, alleen daarvoor doe je het al.
Pa stookte het vuurtje op en ma roerde in de pan, het werd een lekker soepje.
Ze deden alles samen, een week lang en dat allemaal zonder ruzie of gekibbel, jullie kunnen je voorstellen dat de ouders van het spookje blij waren dat ze hun neefje meegenomen hadden, opa en oma waren dat in ieder geval.
Toen kwam ook nog de grote neef vrijdag met de trein, dat was het helemaal voor die twee ondeugden.
Dit was de hele week mijn plekje, lekker in de schaduw en genietend van alles om mij heen, het was een droomvakantie.
Vanmorgen hebben DD en SIL het huis weer overgedragen aan deze grote jongen en wij vonden dat goed ;-)

6 opmerkingen:

KijkDaarIs zei

Wat heerlijk dat jullie zo hebben genoten...en het lijkt me ook een prima plekje om te vertoeven....en ook het weer speelde mee...(toch?? )
Maar thuis is ook weer fijn..je eigen draai...;0)
Geniet nog maar lekker na...

yvon zei

Ziet er uit als een heerlijke vakantie. Veel mooie herinneringen om mee naar huis te nemen.

Inge zei

Nou Ines, dit ziet eruit als een topvakantie. Wat heb jij genoten van vooral je kleinkinderen. Schatjes trouwens die twee, zo leuk als ze met elkaar omgaan! Hier kan je nog lang van nagenieten!

Corrie zei

Ines wat een prachtige plek om te onthaasten en wat lief dat ze jullie erbij wilden hebben, maar volgens mij zijn jullie pure winst met jullie liefde.

Cybele's patch zei

Hmmm, dat ziet er helemaal niet slecht uit! Wat zal jij genoten hebben en wat zul je heerlijk uitgerust en onthaast nagenieten. Een geweldige schoonzoon om jullie zo te verrassen!

josé zei

Heerlijk zo'n schoonzoon. Die jullie overal mee naar toe nemen. Maar jullie zijn engelen voor de kleinkinderen als ze jullie nodig hebben.

Wat een super stek. Dit was genieten. Geniet nog maar na, en een super schaal rijker heerlijk toch.