vrijdag 7 oktober 2011

Weer een in de herhaling en wel nr. 63 Oak maple leaf.
Nog een en dan is het weer compleet en kan ik gewoon weer doorgaan met de rest.
Ik had dit blogje eigenlijk een titel moeten geven zoiets van 

"Ik was een beetje dom" 

Gisteren kwam mijn hulp en ik was een beetje te laat wakker, dus snel bed afgehaald en hup in de wasmachine, op 40 graden en lekker ruikende wasverzachter erbij.
's Middags dacht ik, oeps de wasmachine moet nog leeggehaald worden, ik naar de berging, doe de wasmachine op, (ik heb een bovenlader) en wat zie ik als eerste.......mijn afstandbediening van het digitale kastje *U* o jee, als deze er in zit, dan moet ook de afstandsbediening van de tv er in liggen en ja hoor, onderaan lag hij en helemaal open *U* wij hebben onze afstandbediening altijd in het midden van het bed liggen, dus met het afhalen van het onderlaken zijn ze er tussen gekomen en zo in de wasmachine terecht gekomen, die van de tv heb ik weer dicht kunnen krijgen nadat ik hem had afgedroogd, en wonder boven wonder, hij deed het nog, maar die van het digitale kastje deed niets meer, daar heb ik de föhn op gezet en ja hoor na een paar uur deed hij het ook weer, ze zien er weer uit als nieuw en ruiken zalig, maar zo dom zal ik geen tweede keer meer zijn.

8 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Mag ik even lachen!! maar fijn dat hij het nog doet
Mooi je blok
Groetjes Joke

Mupminoes zei

Ik moet er wel om lachen hoor, maar jij hebt weer heerlijk schone en fris ruikende afstandbedieningen.

Shirley zei

LOL wat een schrik, maar de opluchting is groot als alles het gewoon nog blijkt te doen, mazzel hoor, dat zijn dure grapjes.

Anoniem zei

Oh wat vervelend,... ik zal niet gaan lachen,...

WOEHAA!!!
:o)

Groetjes Quiltendewilma

MarianneD zei

Hahahaha,wat een verhaal!
Maar dat hij het weer doet...bofkont!
Fijn weekend!

Miriam zei

Oh, herkenning! Ik waste eens onze telefoon mee (de draadloze gelukkig, anders was ik wel heel blond ;) ). De telefoon deed het niet meer helaas dus er moest op stel en sprong een nieuwe gekocht worden.

Groetjes
Miriam

Lida zei

Oh dat was dus een dag met een gaatj, maar gelukkig heb je het gaatje kunnen herstellen, maar ja zoiets kan gebeuren. Fijn dat het goed gekomen is! Mooi blok! Groetjes
Lida

jessie zei

Wat een leuk verhaal, en het is nog goed gekomen !