vrijdag 14 oktober 2011

Ik ben begonnen met de Zandlopertuin, op mijn gemak de stofjes bij elkaar gezocht en woensdag wat blokjes gemaakt, tot nu toe ben ik er tevreden over.
De KPN heeft weer alles in orde gemaakt, we kunnen dus weer alles gebruiken.
Het Spookje is vol trots naar school gegaan en ik hoor vandaag nog wel hoe het was.
Mijn DH ligt nog lekker te4 slapen, gisteren heeft hij 2 implantaten gehad en hij voelde zich nog niet zo lekker, zal vandaag hopelijk weer beter gaan.
Vanmiddag weer even boodschappen doen met mijn moeder en met haar naar de huisarts, ze is de laatste tijd echt aan het kwakkelen, niets ernstigs, maar er moet wel elke keer wat aan gedaan worden.
Gisteren met mijn voeten in het gips gezeten en de 28e mag ik voor het eerst de mal passen, dan maakt hij een passchoen en als die goed zit, krijg ik de echte laarsjes, want vanaf nu mag ik alleen nog maar halfhoge laarsjes dragen, zal van de zomer lekker zijn :-) ach, als het maar werkt en ik weer wat afstanden kan lopen.
Ik zat te denken aan knalrood, maar of ik dat durf weet ik nog niet, het zal wel zwart worden.
Zo wat wat patroontjes tekenen voor een Boerinnetjes blokje, en tijdens de handwerkbeurs in Rotterdam maar eens kijken naar stof voor de sashings.

7 opmerkingen:

goof zei

Wat een mooie foto om de dag mee te beginnen!
Sterkte met het zorgen voor iedereen, en de laarsjes,... misschien kunnen ze ook modelletjes maken met de voorkant open, zodat de tenen vrolijk kunnen wiebelen,...
;o)

Heleen zei

Het begin is goed! Het is een leuke snelle quilt. Helaas zijn mijn foto's waarschijnlijk met weblog verdwenen. Succes met je nieuwe schoenen. Kan me zo voorstellen dat je eens een leuk kleurtje wil. Donkerrood is helemaal in van de winter dus wie weet!

marcella zei

wat een pracht, de zandlopertuin, mooi patroon en super stofjes

Lida zei

Succes met het passen en spring lekker uit de band en neem rode laarsjes! En als het echt mooi weer is ga je lekker met je blote voeten op een voetenbankje zitten op je balkon, niks geen laarsjes!! LOL!
Leuke blokken! Groetjes
Lida

Inge zei

Leuk idee, een zandlopertuin. Ben benieuwd naar het vervolg.

Johanna Zweden zei

Schitterend je zandloper.
Sterkte gewenst aan je man
hoop dat je heerlijk kunt lopen eerdaags
groetjes Joke

Anoniem zei

mooi,mooi,mooi, ik heb de tussenblokken af,maar moet tot 2 november wachten om er een stofje bij te zoeken.