vrijdag 28 oktober 2011

Dit is mijn buit van gisteren, alleen de tussenvulling ontbreekt, ik heb een lap van 2 x 260 bij Elly Prins gekocht voor de sashings van mijn boerinnetje, ik dacht dat het 110 breed was en liet het vrolijk afknippen, toen ik moest afrekenen schrok ik mij een hoedje € 50,-- ik zei nog, wist niet dat het zo duur was, maar rekende timide af, er stonden ook geen prijzen bij de stoffen, maar normaal vraag ik er altijd naar, maar deze keer niet, gebeurt me uiteraard geen tweede keer, ik was dus een beetje dom, maar heb gelijk een mooie achterkant stof ;-)
Bij deze lapjes kreeg ik gelijk het hebbe gevoel en die moest ik gewoon kopen, het lieve borduurtje was liefde op het eerste gezicht en de blauwe potloden waren nodig.
Ik vond de beurs wat tegenvallen, niet zoveel kramen en veel minder quiltgebeuren dan vorig jaar en toen was het al minder vergeleken bij het jaar daarvoor, ik denk dan ook niet dat ik volgend jaar weer ga, dan zal het wel Vijfhuizen worden, klein maar fijn en in de buurt.

10 opmerkingen:

katrien zei

Toch mooie aankopen gescoord.

wilma zei

Een hele mooie aankoop,..

Lida zei

Inderdaad een gave buit zeg! Wat een mooie stof voor je sashings en ja beter eerst vragen! LOL! Maar ook de andere lapjes zijn heel mooi! En wat betreft dat stoplapje, mmmmmmm! Gaaf!
Groetjes
Lida

foekie's fashion zei

Nog gefeliciteerd en wat een mooie lapjes, tja dat is schrikken he de prijs. Groetjes van Joke

Lida zei

wat een schitterende lapjes
weet niet of ik nog jou kant opkom, maar ga het proberen
Groetjes Johanna Zweden

christine zei

oke de prijs is niet leuk maar de stof is om te smullen prachtig hoor!

christine

Hermie zei

je hebt lekker gescoord en ook al was het een dure lap, je hebt nu wel heeeeeel veel van je mooie stofje.
wij gaan vandaag, doei, liefs Hermie

marcella zei

Prachtige lap, al heb je er misschien nu wat veel van. Het patroontje is dat een blackwork-patroon of een stoplapje? Marie Suarez heeft erg mooie patronen

Gerda zei

He je was ook nog in de winkel dan???..( we stonden niet op de beurs)...jammer dat ik er niet was..wie weet zie ik je de volgende keer...
je hebt wel mooie lappies!!!
Fijne zondag

GRANNY'S HOUSE zei

@Gerda Foutje, het moet Elly Prins zijn, maar waar het hart van vol is.....

Groetjes
Ines