donderdag 13 oktober 2011

Gisteren een hart gemaakt voor de juf van het spookje en toen ik het bracht werd ik bijna doodgeknuffeld door een enthousiast spookje en ze wist zeker dat juf er heel blij mee zou zijn ;-D
Gisteren hebben ze hier glasvezel aangelegd van de kpn, wij zitten en blijven bij Ziggo, maar de aanleg was gratis en je weet maar nooit. Maar toen ze weg waren had ik geen telefoon, tv en internet meer, dus eerst rondgevraagd of er nog meer mensen een storing hadden, dat was niet zo, dus de mannen van de kpn erbij gehaald en die hebben het, voor zover ik het kon zien weer in orde gebracht, alleen alle lampjes branden nog niet van het modem, maar met een "ach mevrouwtje, alles doet het nu toch"  MEVROUWTJE, je kan mij niet bozer krijgen, maar toen we gisteravond naar bed gingen en nog even naar Pauw en Witteman wilde kijken, bleek het dus dat we geen ontvangst meer hadden, dus dit mevrouwtje gaat straks even de mannen er weer bij roepen en dan mogen ze het allemaal weer in orde maken! 

8 opmerkingen:

Annelies zei

Wat leuk dat juf zo'n mooi hart krijgt.

Johanna Zweden zei

Nu daar zal ze heel blij mee zijn geweest
schitterend hart
Groetjes Joke

Anoniem zei

Wat een mooi hart! En die kerels van de kpn sleur ze er maar met de oren bij! Groetjes Heleen (het lukte alweer niet met mijn google account.)

Lida zei

Ja je moet die kerels flink op hun kop zitten hoor, ze mogen je zo niet laten zitten en al moeten ze tien keer terug komen, wat maakt jou dat uit, als het maar OK is!!
Lief haart! Groetjes
Lida

katrien zei

WAt een mooi hart voor de juf.

Anoniem zei

wat een leuk hart heb je weer gemaakt.
Wij blijven ook bij Ziggo,kunnen we lekker gratis kleppen, hahahaha
liefs hermie

Diana zei

Wat een leuk cadeau voor de juf! (krijg zelf als juf meestal zeepjes of chocola voor een heel jaar dus dit is echt veel leuker!)
Hopelijk lossen alle kpn-problemen zich snel op.

Anoniem zei

Leuk hart!
Ik kan me voorstellen dat je ontplofte. En dat het dan nog niet werkt... Roep de meneerTJES maar goed terug! Gratis moet ook goed zijn...

Groetjes,
Ellen
http://elliesquiltplace.blogspot.com