vrijdag 21 oktober 2011


Net werd er gebeld "de bloemist" werd er geroepen en daar kwam hij aan, verstop achter dit prachtige boeket, gekregen van mijn vriendin en haar man, is het niet prachtig?
Dank jullie wel lieve schatten!
nr. 74 Ribbons

Weer een blokje van het boerinnetje en ook weer wat gedaan aan de zandloperquilt, maar daar moeten jullie even op wachten.
Het was een rare dag gisteren, want dat nu net op je verjaardag Khadaffi gedood word, dat kan je zelf niet verzinnen, ik heb er dan ook vannacht akelig van liggen dromen, alleen toen was het mijn zoon die een kogel kreeg, wat kan de menselijke geest toch vervelend zijn.
Verder was de dag lekker rustig en kwam Aaron langs en die bleef gelijk maar slapen, wat we allemaal heel gezellig vonden.
Vandaag wat rommelen voor morgen, alvast de Surinaamse pasteitjes voorbereiden, is niet zoveel werk, maar de smaken kunnen zich dan goed mengen, er zitten gekookte aardappelen, spercieboontjes, kikkererwten, kipfilet en op smaak maken met zout, peper en masala, morgen leg ik dan hoopjes in bladerdeeg, in de oven en smullen maar, verder maak ik nog een ham/preisalade en filetamericain, wat knabbels en klaar is Ines.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

prachtig boeket, je bent lekker verwend.
geniet er van.
liefs Hermie

katrien zei

Mooi boeket en leuk blokje.

Lida zei

Fijn dat je van je dag hebt genoten en inderdaad een schitterend boeket! Je blok is weer prachtig, dat zit weer helemaal perfect in elkaar! Hele fijne dag morgen en succes met de kooksels! Groetjes
Lida

Adrie Jansen zei

Nog van harte gefeliciteerd, Ines! Mooi blok heb je weer gemaakt.

marcella zei

van harte gefeliciteerd, je bloemetje staat vast ergens te pronken ;)

Anoniem zei

Alsnog fijne verjaardag gewenst Ines!
(wat een akelige droom, vergeet die Khadaffi maar snel)

Martine zei

Nog van harte en vanavond feest?

Johanna Zweden zei

Wat een schitterend bloemstuk, heel lief van ze
Wat een mooi blok
Groetjes Joke en als ik in de buurt ben, dan geef ik wel even een belletje, en ben jij in de buurt geef mij dan even een belletjes, misschien kunnen we dan even een bakkie doen In Puremereutel

foekie's fashion zei

Jij ook nog gefeliciteerd hoor, je voelt er niets van om bij de oudere garde te gaan horen en dat is goed. Mooi blok heb je er weer bij. Dat bloemstukje ziet er ook echt feestelijk uit. Groetjes van JOke