zondag 19 juni 2011

Wat zit Aapie gezellig op zijn knietjes, en zo nieuwsgierig kijkt hij mij toe vanaf de bank, wil alles weten en zit geen minuut stil.
Gisteren heb ik deze lieverd gekocht bij onze geweldige gezellige BEE, hij is voor een goed doel en wilde toch al met ons mee terug naar huis.
Ik weet trouwens niet eens waar ik moet beginnen, want het was van het begin tot het eind alleen maar lachen, de meeste zie ik maar 1x per jaar, maar het is gelijk als vanouds als we elkaar weer zien en onze gastvrouw en heer, zorgde ervoor dat alles als een warm bad om ons heen sloot, volgend jaar weer, de datum staat al vast, zaterdag 2 juni.
Aapie showt het werkstukje wat we hebben gemaakt, een leuke kersthanger voor in de boom, er zullen er nog velen volgen, want het is een erg leuk en heel simpel patroontje.

De BB in het Meesterhuis in Enter was zeer goed, 's morgens ontbeten we in een soort oudheidskamer, met allerlei mooi antiek om ons heen en prachtige kante mutsen, jammer genoeg vergeten foto's te maken, een aanrader.
Nu weer lekker in ons eigen bed geslapen en vanmiddag naar de verjaardag van Sylvana die ook alweer 11 wordt.

6 opmerkingen:

katrien zei

Fijn uitje heb je gehad,en wat een leukerd je aapje.

Anoniem zei

we missen de gezelligheid nu al, lekker nagenieten vandaag. Ik zit hier te gieren van het lachen om het aapje, bij mij zit hij op de tv, ook lekker eigenwijs te zitten.
wat hebben we veel gelachen de afgelopen 2 dagen echt weer voor herhaling vatbaar,wer of geen weer,het maakt ons niet uit.
liefs Hermie

Johanna Zweden zei

Wat een moppie, nu als je een beetje somber bent en je kijkt naar hem, dan gaat het zonnetje meteen schijnen
Wat fijn dat je het zo gezellig hebt gehad, en dat je zo genoten hebt
Fijne zondag en heerlijk he zo verwend te worden groetjes Joke

Anoniem zei

Oh Inze, ik vind deze aapjes zo enorm leuk, dat is toch die creatieve breimevr. die ze maakt, ik weet even haar naam niet meer, maar ze had een erg leuke weblog.

groetjes, Jeannet

josé zei

Wat een lieverd is deze aap. Bij mij ligt hij ook nog half af, halverwegen blijven steken.

Maar die van jouw heeft ook nog een leuk broekje aan.

Veel plezier met Aap.De kleinkinderen zullen wel lief met hem spelen.

Liefs José

Cindy at her Country Home zei

Hallo mijn allerliefste Ines, dankjewel voor je lieve reactie! En oohhh je moeder is 88, zeker koesteren. Vandaag extra denken aan de lieve vaders die we moeten missen. Maar zijn dichterbij dan we denken en jawel in onze harten.
Zag al heel vluchtig veel mooie dingen voorbij komen. Nu is het voor mij echt té laat ga ik morgen op m'n gemak al het moois aanschouwen op je blog! En huh... hebben wij elkaar gemist op Cannenburgh, kan toch niet???? Ben op vrijdag geweest had dolgraag je "live" willen ontmoeten.
Ga vast gebruik maken van je ontzettende gezellige zithoek op balkon en wachten op het mooie warme zomerweer, zal ik de limonade vast inschenken?...
Hele dikke zoen en een lieve zomergroet van Cin x