maandag 27 juni 2011

Nog één arm, de staart, het snoetje en dan kan hij opgevuld worden, er moet dan nog wel een broekje gebreid worden, want in je blote billen kan natuurlijk niet, ondertussen heb ik vast een opzetje gemaakt voor de roze aap en met een beetje mazzel heb ik die voor de vakantie ook af en hebben de twee jongste ieder hun eigen aapje.
Maar het is en blijft een klus, want even niet opletten en je zit zo een stel toeren achterit te breien, het blijft een kwestie van tellen.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ohhhh, Inzez, wat ga je hard....ga je ze ook in productie breiene? ik hou me aanbevolen hoor! Nee hoor, grapje, ik heb inderdaad een breister voor mijn aap gevonden, zal het hier maar niet zeggen, ze heeft ook een blog,anders komt ze vast om van de aanmeldingen. Ik heb die gekleurde wol gekocht, maar ja, wel dunne, dus of die goed is.....

groetjes, Jeannet

josé zei

Dat zal het zijn bij mij Ines. Niet goed tellen de draad kwijt hihi.

Die van jou is enig in ieder geval, en straks weer iemand blij gemaakt.

Fijne dag om lekker verder te breien met dit heerlijke weer.

Liefs José

Inge Slaats zei

Jeetje, wat kan jij dat snel zeg en dan met dit weer. Ik vind het knap! Maar je krijgt vast een hele dikke knuffel van de kinderen als hun aapjes klaar zijn en alleen al daarom gaat het lukken om er 2 af te krijgen. Succes verder!

Groetjes,
Inge

Gerda zei

dat wordt een "SUPER"aap.....en dan ook nog in het roze...leuk!!!
Fijne dag

Johanna Zweden zei

O wat fijn hij heeft nu 2 beentjes,(lol) maar dit gaat een schitterende aap worden
Groetjes Joke

Heleen zei

Wat knap!!!!