donderdag 7 oktober 2010

Weer een sjaal, maar dan in het mooie blauw/groen/zwart, ik denk dat ik er nog 2 maak, dan hebben ze er allemaal 1 inclusief moeders, het spookje was er niet bij vandaan te slaan en maakte er balletrokjes van en lang haar ;-))
Gisteren verder druk geweest met de babyquilt, maar dat zijn nog steeds dezelfde blokjes, dus die moeten eerst allemaal klaar zijn en dan show ik ze wel weer.
Jongste DD, het spookje en ik zijn gisteren naar het dorp geweest voor nieuwe laarsjes en het spookje wist precies welke ze wilde en DD kon praten als brugman, zij wilde de laarzen die zij mooi vond en niet die van mama en ik moest haar gelijk geven want ze stonden prachtig, maar wat zijn die dingen duur, bijna 130 euro pffffffffffff.
Daarna zijn we gezellig naar Intratuin gegaan
Vandaag gaan we weer eens naar mijn favoriete winkel, DH heeft mijn lampje in de slaapkamer aan diggelen laten vallen en nu moet er een nieuwe komen, moeders vond het ook leuk om mee te gaan en die trakteerd op de lunch daar.

Dit hartje gescoord bij Intratuin.

En voor 1,50 kon ik deze kroontjes niet laten staan en dat bij de duurste huishoudelijke zaak van Alphen en ze branden heel leuk.
Ik kreeg weer lapjes binnen van haar die laat ik morgen zien, ik begin er al een leuk voorraadje van te krijgen, maar bewaar ze voor een bijzonder projectje voor mezelf.

4 opmerkingen:

Cybele's patch zei

Weer een leuke sjaal (deze zou ik zelf houden..)Het hartjezou ik ook niet aan voorbij kunnen lopen. Veel plezier bij je favo winkel, die hier trouwens naast de Intratuin ligt. Erg he.

katrien zei

Nog zo'n mooie sjaal.

willeke zei

mooie sjaals maak je Ines, heel bijzonder. Ja, laarzen zijn heel erg duur tegenwoordig. Maar ja, als ze er maar blij mee is en er mooi mee uit ziet.
groetjes, willeke

Heleen zei

Die sjaaltjes zijn wel enig hoor! En kinderschoenen zijn zoooooo duur!Veel plezier!