zaterdag 4 oktober 2008

Gelukkig, het is binnen, het pakketje van Grandma's kitchen, ik laat jullie alleen de stofjes zien en als het een quiltje is geworden zien jullie de rest. De stofjes zijn prachtig, echte herfstkleurtjes en het patroontje.....................in een woord leuk, dat worden weer een paar aangename handwerkuurtjes :-)Vandaag naar een klein winkelcentrum geweest hier in het dorp, nou ja dorp, er zijn mensen die naar de stad gaan, maar wij gaan nog steeds naar het dorp, ze hadden er een Pasar Malam georganiseerd en het was erg gezellig daar, het was maar goed dat ik er met een gevulde maag naar toe ben gegaan, want er waren zulke lekkere hapjes en maaltijden, van al die heerlijke luchten krijg je trek, ik ruik het bijna weer zaaaaaaaaaaaalig.Daarna druk aan het tekenen, snijden, knippen en naaien geslagen, de driehoekjes zijn nu een stuk beter en ik denk dat juffie tevreden zal zijn, maar het blijft een klus.Tussendoor nog een lekker kippen/groentesoep gemaakt en die zal in 2 dagen door man kinderen en kleinkinderen soldaat worden gemaakt, ze zijn in staat de pan leeg te likken, ik heb dus wel eer van mijn werk.Zo nog even wat toeren aan mijn plaid breien, dat begint ook een lekkere lange lap te worden.

Morgen blijven we lekker in huis, het wordt snertweer en ik doe dan mijn zondagse jurk (kaftan) aan en wie er ook komt maakt niet uit, als wij er maar niet uit hoeven.Ik zit dit bericht te typen op het puntje van mijn stoel, want Saar heeft besloten hier te slapen en is niet van plan om ook maar een klein stukje prijs te geven van mijn stoel, als ik per ongeluk beweeg, hoor ik al een verstoord gemiauw, ik ga mezelf maar weer in mijn luie stoel zetten en haar weer de ruimte geven, tenslotte is zij de baas in huis.


3 opmerkingen:

Annelies zei

Wat een leuke stofjes in het pakketje van Grandma.
Het is vandaag vast weer om aan je quilt te werken.

lut zei

Wat een bezig bijtje ben jij weer.
Wij hebben ook zo'n 'baas is huis'
:-). Hier is het ook snertweer en wij gaan wel uit. Fijne zondag!

lappenleintje zei

Wij zeggen hier altijd: de hond heeft een baas, en de kat heeft personeel. In de praktijk is het ook echt zo. Wat zal dat nou toch zijn met katten?