zondag 7 april 2013

Vrijdag kwamen mijn vriendin Hermie met haar man op bezoek, ze zitten voor een weekend in een huisje aan de kust, niet zover hier vandaan en wij gaan er straks een bakkie doen ;-)
Van haar kreeg ik de mooie bruine lapjes en het pistool, ik heb het er nog warm van, nogmaals bedankt ik ben er rondom gelukkig mee.
Ook heeft ze mij geholpen met de Dahlia, want kluns als ik ben, had ik door alle drukte niet goed gelezen en zei heeft mij weer goed opweg geholpen en hij ziet er gelijk 100 x mooier uit, want als er een mooi kan quilten is zij het wel en een betere lerares kan ik mij niet wensen,  maar dat laat ik morgen pas zien.
Gisteren ben ik samen met man, broer en schoonzus naar Rijswijk geweest, en dit was de buit, het witte pak is 3 meter katoenen culling voor o.a de huisjesquilt en koste maar 30 euro's, het was een beursaanbieding.
Ik zie wel dat ik nog een beursaanbieding vergeten ben erop te zetten en wel 1.50 meter wit op wit stof, voor mijn dochters diamanten.
Jammer genoeg is een beursgang voor mij niet meer echt mijn ding, ik kom er helemaal kapot vandaan en dat zal ik de komende dagen moeten bezuren, maar ondanks dat heb ik er toch weer van genoten, ook al waren de twee uur dat we er waren niet genoeg. Ik loop dan ook als een soort zombie langs alle winkels, weet van te voren wat ik wil kopen, wel handig, want impulsieve aankopen doe je dan niet. Wel genoten van alle prachtige quilts die er hingen, behalve de artquilts, die doen mij niet zoveel, maar de antieke van Dorry waren geweldig, wat een rijk bezit.

5 opmerkingen:

Johanna Faber zei

Wat een paar heerlijk dagen heb je gehad Ines,en als het goed is vandaag nog een leuk dagje, nu geniet maar hier is het weer winter het sneeuwt
Fijne zondag groetjes Joke

josé zei

Heerlijk verwend Ines geweldig leuk van Hennie.

Wat super dat je naar de beurs bent geweest.

Geniet maar voldaan maar moe nog na.Dit pakken ze je niet meer af.

Ik kan niet jammer, druk weekend.

Ik hoop dat er nog foto's van de beurs verschijnen, was ik er toch een beetje.

Fijne dag vandaag nog.Hopelijk zon nu mistig.

Liefs José

Rina zei

Hoop dat je ondanks de belemmeringen die je nu zult hebben wel terug kunt kijken op een leuke dag met inspiratie.

Nellie zei

Wat ben je ook weer verwend nou Hermie is zeker een goede lerares je bent een bofkont met zo een vriendin

was gezellig he

Groetjes Nellie

Hermie zei

het was vandaag ook weer gezellig, heerlijk zo in een huisje op het strand, je zit op het strand en toch binnen.