zaterdag 20 april 2013

Mezel getrakteerd op een designmirror en wat maakt hij het leuk als je er stofjes tussen legt, je ziet gelijk resultaat, ben er dan ook erg blij mee.
Maar waar ik nog blijer van word is het Yli soft touch garen, wat een geweldig garen om mee te patchen, het lijkt wel zijde zoals het door de stof glijdt. Ik had erover gelezen en kwam erachter dat zij het verkocht, dit is voor mij de beste koop van het jaar, een echte aanrader.
Vandaag zal er niet zoveel van naaien komen, want we vieren de verjaardag van mijn DH en moeder vandaag, we vieren het bij mij thuis, want mijn mams woonkamer is niet zo groot om iedereen te herbergen, mam wordt 90 en DH 69.

6 opmerkingen:

Nellie zei

Wat een mooie spiegel en dat garen is dat echt zo lekker zou ik ook wel willen hahahahaha en van harte gefeliciteerd maak er een gezellige dag van en geniet er maar lekker van

Liefs Nellie

josé zei

Ines die winkel ken ik is in de buurt bij mij.kwartiertje rijden bij mij vandaan. Zal het in gedachten houden.

Ziet er goed uit, veel plezier er mee.

josé zei

Gefeliciteerd met de twee dames Geweldig !!

Supergoof zei

PROFICIAT allemaal!
Wordt DD echt 69???
:o)

Hermie zei

hoi Ines, gefeliciteerd met de verjaardag van Dick, maak er een leuke dag van. Fijn dat je weer zo blij bent met je nieuwe spulletjes.

Lida zei

Gefeliciteerd met de jarigen en nog veel gelukkige jaren gewenst voor hen allebei! Wat een leuk ding is die spiegel en dat garen zal ik ook eens aanschaffen als ik daar ben, altijd de moeite waard omdat te proberen! Groetjes
Lida