dinsdag 23 april 2013

Er zit weer een rij aan de diamanten, nog 3 rijen, dan kan het middenstuk erin en dan kan je pas goed zien hoe hij gaat worden. Verder heb ik een berg sashings getekend en geknipt, nu nog een stapel tussenstukjes, dan kan hij mee naar Frankrijk.
Ook voor de seven sisters ben ik druk aan het stempelen en knippen, 42 stukjes per blok en dan de achtergrond nog, niet mijn favoriete bezigheid, maar het moet gebeuren.
Gisteravond hebben we even op het spookje gepast, want haar ouders hadden een 10 minuten gesprek op school, opa dacht grappig te zijn en vroeg haar hoelang het gesprek zou duren, ze keek hem aan met een blik, van wat ben jij dom en zei, dat zegt het al opa, 10 minuten en zo werd opa netjes op zijn plaats gezet :-))
Ze was apetrots toen ze hoorde dat ze het heel goed deed op school en dat de juf  heel blij was met haar, hopelijk blijft ze zo leergierig en lief.

10 opmerkingen:

Wilma Kuin zei

Wat ben je toch een bezig bijtje!!
Altijd leuk om te zien wat je allemaal aan het doen bent,..

Johanna Faber zei

Ondanks alles ben je toch heerlijk bezig,
Wat word je quilt mooi
Geniet van je vakantie ,
Liefs joke

Lida zei

Wat is het toch een prachtige quilt, de kleuren zo lief en zacht, ik ben er echt helemaal weg van! Nu daar zal je misschien helemaal geen tijd voor hebben in het zuiden, maar wel fijn als alles klaar ligt! Knuffel
Lida

Hermie zei

heerlijk om alles zo klaar te leggen voor de vakantie, dat wordt straks genieten. Fijn dat spookje het zo goed doet op school.

Dorine zei

Mooi hoor en toch leuk dat je mee gaat met je dochters.
Nu kan het nog moet je maar denken en nu moet je genieten...........

katrien zei

Wat een mooi geheel is het al.

Inge zei

Supermooi, Ines!
Erg hoor, zo'n domme opa LOL

Nellie zei

Wat word hij mooi je blijft bezig he hahahahah en heerlijk om zo alles klaar te liggen om me te nemen op vakantie genietennnnnnnnn

Liefs Nellie

Crea Annemieke zei

Altijd gezellig je praatje Ines. Maar natuurlijk ook al je werkjes....
lieve groet Annemieke

Nellie zei

Wat word je quilt mooi en wat heerlijk dat je daar naar toe gaat en wat heerlijk zoveel spullen mee als je tijd hebt daar in het mooie zuiden
geniet er maar lekker van

Liefs Nellie