donderdag 5 juli 2012

Zo warm was het hier gisteren binnen en buiten, vond het iets teveel van het goede, momenteel is het 24.5 graden binnen en 21.5 buiten, erg koel is het dus nog niet geworden, ik heb geen een steekje kunnen zetten, vandaag hopelijk wel, maar eerst komt mijn hulp en dan boodschappen doen met moeders, die weer hier is vandaag, ze wil patat eten, lekker makkelijk dus, wat sla erbij en klaar is kees.
DH is een operatie aangeraden, want als hij ooit nog eens een kop staart botsing zal krijgen of iets anders wat zijn nek zal triggeren, kan het voor hem zeer ernstige gevolgen hebben, ook zij de neuroloog om een second opinion te doen, zodat hij er zeker van was dat een operatie nodig was, want mijn DH kan bijzonder eigenwijs zijn.
Maandag vertrekken we voor 3 dagen naar de Efteling, ik hoop die dagen te kunnen gebruiken om een heel stel steekjes te zetten, DH, DD en spookje vermaken zich wel in het park.
Ze heeft een boshuisje gehuurd en het ziet er leuk uit, ik vermaak me wel ;-)

5 opmerkingen:

Mia zei

Geniet maar en Dick moet naar de dokter luisteren , maar ja net wat je zegt hij is eigenwijs LOL.
Lieve groetjes Mia

Johanna Zweden zei

O Ines wat een schok voor Dick, laat hij er maar rustig over nadenken, dan neemt hij de beslissing zeer zeker snel, want zoals het nu is! is ook niet alles
Veel plezier op de Efteling, in gedachte ga ik even met jullie mee
Schrijf je later want ga met pakezel op stap, heet heet heet
Geniet van het mooie weer, en doe mam de groetjes van me
Groetjes Joke en een hele fijne dag

Lida zei

Ja het was erg warm en ik heb dan ook heel stil gezeten onder de parasol, maar nu regent het en koelt het lekker af, dus strijken! Maar ik wens je vast een heel fijn en gezellig sprookjesweekend en veel plezier met je steekjes en je DH sterkte met zijn conditie!
Groetjes
Lida

Ineke Hulzebos zei

Het is ook wel iets teveel van het goede, deze temperaturen, maar dan doe ik het ook wat langzaam aan, dat is het beste ;-)
Sterkte met eventuele operatie van je man.
Veel plezier bij de Efteling!

Hermie zei

Dick eigenwijs? Nee toch,dat zijn mannen niet hoor (LOL) Nou ik hoop voor hem dat hij snel hogerop gaat,want zo is het ook geen pretje.
Wat een leuk huis hebben ze gehuurd.Veel plezier en maak maar veel steekjes. Hier is het ook erg met de hitte,ondanks dat heb ik wel steekjes gemaakt,ik ben met sterpunt nr. 6 bezig.daarbij ook nog tasjes gemaakt, dus ik heb de hitte goed doorstaan.