zondag 1 juli 2012

Een poos terug kreeg ik van Joke een prachtige geborduurde kaart, maar ik vond het zonde om het zomaar in een la te leggen, ik dacht hem dus in te lijsten, echt mooi was dat niet, gisteren heb ik er een biscornu van gemaakt en zo ligt hij n tussen mijn andere speldenkussentjes mooi te wezen.
Verder heb ik weer een stuk of 5 huisjes gemaakt, een rand aan de vingerhoedjesquilt gezet en ben weer een rij aan elkaar aan het zetten.
Straks naar de verjaardag van Aaron, hij is de 10e jarig, maar dan zitten ze in Frankrijk, maar als je 17 wordt kan je dit heugelijke feit niet zomaar overslaan, vandaar dat het een week eerder wordt gevierd.
En wat gaat de tijd hard, want ik kan mij zijn geboorte nog heel goed herinneren, dat was in het Hofpoortziekenhuis in Woerden, 34 graden was het toen en wat waren wij blij dat het allemaal goed was gegaan.
Nu is deze adhd'er 17, niet altijd even makkelijk, maar met het hart op de goede plek, na de vakantie gaat hij naar het  MBO en hopelijk kan hij daar zijn hart volgen.

11 opmerkingen:

feltfree på Åsly zei

Wat een leuk idee om zo'n mooie kaart op deze manier te verwerken.
Fijne dag

Supergoof zei

Hieperdepiep Hoera voor Aaron & de biscornu!
:o)

Lida zei

Wat is die leuk geworden, ik maakte er dus een doosje van en jij een biscornu, gaaf dat we allebei hem te mooi vonden om in een hoekje te leggen!
Groetjes
Lida

Hermie zei

wat een prachtige biscornu heb je er van gemaakt en wat fijn dat het goed gaat met Aaron, geniet ze vanmiddag.

katrien zei

Leuk gedaan.

Ineke Hulzebos zei

Wat een leuk idee, ga ook de kaarten met borduurtjes opzoeken, misschien zit er ook een leuke tussen!
Fijne verjaardag

Corrie zei

Wat goed Ines dat je de prachtige kaart van Joke op deze manier hebt verwerkt! Alvast gefeliciteerd met Aaron, ik hoop die mijlpaal van onze kleinzoon ook mee te maken, maar dat duurt nog heel lang. Onze kleindochters heb ik die leeftijd wel allemaal zien bereiken en ik weet hoe trots je je nu voelt en vooral hoe dankbaar. Geniet ervan Ines

Marjan zei

Wat heb je er een schitterende biscornu van gemaakt!

Balsemien zei

Mooie biscornu heb je gemaakt Ines, vooral de kleuren spreken mij wel aan! Alvast gefeliciteerd met je grote kleinzoon! Wat een leeftijd alweer...

Johanna Zweden zei

Wat is dit schitteren geworden,dat heb je schitterend gedaan
Van Harte gefeliciteerd met je kleinzoon, en een hele fijne dag
groetjes Joke

Heleen zei

Mooi!! Wat een goed idee! En gefeliciteerd!