woensdag 4 april 2012

Niets is veranderlijker dan een mens en zeker een weegschaal mens ;-)
Mijn vriendin vroeg al aan mij, of ik de donkere stukjes naar boven had liggen en dat had ik niet en dacht er verder niet bij na, tot ik bij haar ging kijken en zag hoeveel rustiger haar vingerhoedjes waren en wat doe je dan......dan haal je de vingerhoedjes uit en begin je opnieuw en als je dan toch opnieuw begint, doe je er gelijk meer lichte tussen en dit is dan het eerste resultaat, 2 rijen van ieder 69 vingerhoedjes, waar ik dik (letterlijk) tevreden mee ben.
Morgen zijn de huisjes weer aan de beurt, want ik moet er nog 7 maken.

11 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Leuk, met die lichte ertussen!!! Nog heel veel te gaan ;-)
Groetjes, Ineke

Lida zei

Daar zxou ik mij dus niet druk over hebben gemaakt, gewoon doen wat je het mooiste vind is mijn devies! Geniet van je bouwplannen, groetjes
lida

.x.Gaby.x.Homestyle.x. zei

Jeetje wat een werk ..poeh al die vingerhoedjes wel knap van je ..ja ik ben ook weegschaal het is altijd twijfelen wel goed niet goed ha ha ..herken het wel... het word wel mooi al die huisjes ...Liefs .x.Gaby.x.

Inge zei

Wat een moed! Applaus hoor, ziet er geweldig uit!

Wieke van Keulen zei

Tjonge wat goed van je Ines. Niets is zo vervelend als je niet helemaal tevreden bent over het resultaat en je kunt het dan beter meteen uithalen. Ik heb nog wat blokjes naar beneden gescrolld en ik zie het ook. Tja, heel erg hoeft het niet te zijn, maar daar zou ik ook op letten en het uithalen. Dappere keuze.
Ik heb een hoop blogjes teruggelezen. Tjonge, wat heb ik een hoop gemist. Ik was erg benieuwd naar je turkse maaltijd. Hoe heette het; het ziet er lekker uit en ik kan natuurlijk altijd nog de receptenlijst van appie proberen.
En ik zag dat je ook gevallen bent voor het stempel-hoedje. Tjonge wat een uitvinding. Maar een malletje van paternoplaat werkt bij mij ook nog goed. Fijne paasdagen Ines een veel huisjes, vingerhoedjes en familieplezier. Groet, Wieke

GRANNY'S HOUSE zei

Geen idee hoe de turkse maaltijd heet, het is wel authentiek, mijn DSIL moet het maar even navragen.
jij ook hele fijne paasdagen.

Groetjes
Ines

Supergoof zei

Bij mij staan ze gewoon alle kanten op, dan weer om hoog dan weer weer omlaag, net zoals m'n haar,...
;o)
Fijne dag vandaag!

Supergoof zei

Ik vind dat eigenlijk wel leuk want anders wordt het zo voorspelbaar,.....
;o))))

katrien zei

Leuk je hoedjes en hoe je ze ook zet,das om het even,succes verder.

Inge zei

Hoi Inez,

Omdat ik geen mailadres van je kan vinden, doe ik het maar even zo. Als je echt een huisje in mijn dorp wilt, mail me dan even.

Groetjes,
Inge
ingeslaats@planet.nl

inge zei

een lange rij leuke vingerhoedjes!