donderdag 12 april 2012

Gisteren een speldenkussentje van 2 huisjes gemaakt en ik zag pas na het nemen van de foto, dat er nog wat draadjes verwijdert moeten worden, dat ga ik zo doen, maar verder is hij wel leuk geworden.
Gisteren waren er werklui bezig in ons parkje en een was er zo moe van geworden, die was in slaap gevallen op het grasveld ;-)

Zo met mijn moeder naar het ziekenhuis in Leiderdorp, haar oor moet doorgespoten worden en dat mag alleen door de oorarts gedaan worden, want ze heeft een gaatje in haar oor gekregen door het verkeerd spuiten van een assistente, we hebben dus al een goedgevulde ochtend.
Maar als we weer thuis komen is ons huis weer heerlijk spic en span, want de hulp is er.


9 opmerkingen:

Lida zei

Wat een grappig kussentje en wens je moeder succes, altijd een vervelend klusje! Fijne dag,
Lida

katrien zei

Leuk speldenkussentje.

josé zei

Wat een leuk speldenkussentje,Succes met je moeder, is niet leuk.

Grappig die man die met dit weer op het gras gaat slapen, zijn werk is niet klaar gekomen of hij was al klaar, en dacht heerlijk even een dutje doen.

Liefs José

Sylvia zei

Leuk idee dat speldenkussen van 2 huisjes.
Ik heb er ook wel een paar, die qua maat of i.d. niet zo goed zijn.
Prettig als je straks thuiskomt, dat alles schoon is.
Gr.Sylvia.

marcella zei

jij hebt je vast laten inspireren door de speldenkussentjes dag van katrien ;) Hij is leuk geworden, je huizenkussentje.

Ineke Hulzebos zei

Wat een leuk speldenkussentje!!

Inge zei

Wat een grappig speldenkussentje heb je gemaakt, Ines. Goed idee om dat met twee huisjes te doen. Ook leuk om naast je huisjeswerk neer te leggen.

Balsemien zei

Oh lachen die man die ging liggen slapen. Mij nog iets te koud nu... Je speldenkussentje is leuk! Gelukkig heeft je moeder het gepeur aan haar oor weer achter de rug!

Ellie's Quiltplace zei

Wat een schattig speldenkussen!
Fijn he, dat alles weer schoon is als je thuiskomt. Ik hoop altijd op een leger kabouters, maar helaas, ik heb ze nog niet gezien ;o)