dinsdag 17 april 2012

Het doosje is af, alleen de knoop is een vergissing, het staat wel leuk, maar open en dicht maken gaat een beetje moeilijk, maar je leert er weer van.
Oudste kleindochter en kleinzoon hadden een NS feest dit weekend en Aaron als voetbalsupporter vond het geweldig om met Jean Marie Pfaff op de foto te gaan en Larissa vond het allemaal wel best, die had liever met Nick en Simon op de foto gegaan, maar die moest snel weer weg, ze hebben in ieder geval genoten en kwamen nog net niet misselijk thuis.


6 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Wat een leuk doosje is dat geworden, je kan de knoop toch gewoon voor de sier houden? staat wel heel leuk er bij. Het doosje valt toch wel dicht met het deksel.

Lida zei

Nu ik wil ook wel met hem op de foto! Lijkt mij een gave kerel en Aaron geniet er echt van! Samen een fijne dag gehad! Jammer van die knoop, maar het staat wel geweldig! Groetjes en fijne dag
Lida

Hermie zei

Wat leuk voor Aaron dat hij met hem op de foto mocht. Gaaf.
Prachtig doosje, en je kan toch de knoop op het lintje naaien en dan een stukje klitteband erachter plakken? Of een drukkertje erachter. Of door de zwaarte van de knoop blijft het doosje wel dicht .Ik vind het wel een hele mooie knoop.

Ineke Hulzebos zei

Ik vind je doosje schitterend!
Groetjes

Cybele's patch zei

Het doosje is erg leuk geworden. De knoop staat wel mooi maar je hoeft hem eigenlijk niet te gebruiken. Wel leuk voor de sier.

Johanna Zweden zei

Wat is het leuk geworden Ines, ben trots op je!
Het staat wel leuk de knoop zo, je vindt er wel wat op.
Groetjes Joke en we houden het erin, was een moord dag