woensdag 7 maart 2012

Zo voel ik mij ook, ik heb het 4 uur zien worden, grrrrrrrr.
En dat alleen omdat ik er zo'n zooi van heb gemaakt met mijn bestelling bij Dorry, alles wat mis kon gaan ging mis en allemaal eigen schuld, straks maar even bellen naar haar, om het een en ander uit te leggen, want ik kan me voorstellen dat ook zij er niets meer van snapt.
Straks naar de oogarts en dan maar weer hopen op goede berichten, het is toch elke keer weer spannend of het rustig blijft in het goede oog, want ik moet er toch echt niet aan denken dat je niet meer kan lezen en handwerken, maar vandaag zie ik alles nog, dus.......
Maandag heeft Aaron weer gelogeerd, de laatste keer, want hij gaat deeltijd doen, dat houdt in dat hij 3 x in de week extra begeleid gaat worden door een psycholoog en maatschappelijk werker en zijn school even op een laag pitje staat, maar hij heeft het nodig, want er is jammer genoeg meer met hem aan de hand dan alleen ADHD. Na een onderzoek is gebleken dat hij ook psychotisch is en ook neigt naar borderline, hopelijk is daar wat aan te doen, want het is zo'n geweldige lieve knul, we wachten het maar af en zijn er gewoon voor hem en zijn ouders.

16 opmerkingen:

Heleen zei

Oh wat herkenbaar. 's nachts wakker liggen en de dingen blijven maar rondspoken in je hoofd. Achteraf is het meestal allemaal voor niks geweest. Veel sterkte voor je kleinzoon!

Anoniem zei

Sterkte!

Crea Annemieke zei

Dag Ines,
Sterkte in alle dingen... wat kan er veel op een mens haar pad komen....
een warme groet Annemieke

Hermie zei

dat is niet leuk Ines, ik hoop voor je dat het allemaal goed komt en ook bij de oogarts wens ik je veel sterkte.Ik weet zelf wat het is o niet te kunnen zien bij het quilten, dus leef echt met je mee.

Lida zei

Wat rot voor die knul, hoop dat hij met begeleiding toch zijn leven goed kan inrichten en de last voor zijn ouders wordt verlicht! Fijn dat hij grootouders heeft die hem zo nu en dan een handje toesteken! Nu meis maak je niet al te druk om lapjes en bestellingen, gewoon rustig blijven, even bellen en jullie komen er vast samen wel uit!
Knuffel
Lida

Johanna Zweden zei

Ach lieverd het zit je allemaal niet mee, hoop dat alles goed komt en dat de uitslag van je oog goed is
Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe
Fijne avond groetjes Joke

Tanja zei

Inmiddels begrepen dat het met je oog goed is. Fijn voor je.
Je hebt genoeg andere vervelende dingen aan je hoofd. Dan is het fijn dat er in ieder geval ook iets goed gaat.
Heel vervelend voor Aaron en zijn ouders. Hopelijk krijgt hij goede begeleiding en kan hij zijn plekje vinden.

Groetjes,
Tanja

quilting Jeannet zei

Sterkte met alles Inez, soms is het wel een beetje veel he?

Inge zei

Nou Ines, dat is niet mis wat je hier vertelt. Soms krijgt iemand het wel heel erg voor zijn kiezen. Ik wil je graag heel veel sterkte toe wensen en ik hoop met je mee dat er voor Aaron iets gedaan kan worden.

Balsemien zei

Hoi Ines, ik schoot eerlijk gezegd in de lach toen ik het plaatje zag maar je moet 's nachts wel gaan slapen hoor... Wat jammer dat je zorgen over je kleinkind hebt, hopelijk wordt er een goede diagnose gesteld en slaat de behandeling aan.
Liefs, Mienke

Yvonne aka sommeke zei

Ai, dat is 2 x slecht nieuws! Ik duim voor beterschap voor jou en ook dat er voor Aaron wat gedaan kan worden!

Els zei

Heel veel sterkte Inez, onze zoon heeft gelukkig "alleen" maar ADHD, een combinatie met een andere ziekte lijkt me erg moeilijk, ik hoop dat de diagnose snel duidelijkheid brengt.

KijkDaarIs zei

ach Ines...wat een gedoe allemaal...ik hoop dat je kleinzoon de juiste hulp krijgt...en pas je ook goed opjezelf...veel sterkte met alles..

foekie's fashion zei

sterkte hoor Ines, dat zijn best grote zorgen. Nu maar hopen dat alles zich ten goed keert, maar wel slapen hoor 's-nachts. Groetjes van Joke

Hermie zei

heb je weer goed geslapen?

Sabine.v zei

Zorgen om een kleinkind kan voor een oma zwaar doorwegen. Gelukkig is hij al goed begeleid en zal je vertrouwen moeten hebben. Zorg goed voor je ogen en neem de nodige rust, dan kan je er weer tegenaan. vr gr