zaterdag 31 maart 2012

Het is weer een drukte van belang in ons grachtenpandje, of dit nu een mannetje en vrouwtje zijn kon ik niet zien, wel dat de een de kuierlatten nam en de ander snel in het pand verdween, hopelijk krijgen we weer een nestje, want er wordt al een poos heel druk gebouwden deze week was volgens ons de verbouwing klaar, want het werd weer rustig in het pand.
Vandaag ga ik zelf weer verder bouwen aan mijn huisjes en liggen de vingerhoedjes weer even stil, ik heb er wel al een gegadigde voor, Aaron vindt hem heel leuk met al die kleurtjes en heeft smekend op zijn knieën gelegen, tja wat doe je dan als oma......smelten en beloven dat hij voor hem wordt ;-)
Het spookje gaat vandaag samen met haar ouders en een vriendinnetje naar het Land van Jan Klaassen, een ontzettend leuk en vriendelijk park voor kinderen tot een jaar of tien, een echte aanrader.

4 opmerkingen:

josé zei

Wat leuk dat de bewoners weer terug zijn, hier zie ik niks. Maar misschien als ik niet kijk is ook beter.

Fijn dat Aaron hem krijgt, als ze op hun knieën gaan dan willen ze hem heel graag. En hij zal er trots op zijn, zijn Oma gemaakt.

En spookje zal genieten heerlijk.

marcella zei

wat spannend, dat nestkastje..ik heb veel te veel buurpoezen in mijn tuin om ooit een nestje van het een of ander te hebben, jammer
Hoop binnenkort nieuws uit jouw 'kraamkamer' te horen

fijn weekend

Ineke Hulzebos zei

Het is dus afwachten of er idd iets in je grachtenpandje komt. Fijne zondag

Hermie zei

Hier wordt ook druk gevlogen,maar of het doorgaat,ik weet het niet, afwachten maar weer.