maandag 5 maart 2012

Er is alweer een week voorbij en ik heb weer een rij van 7 huisjes eraan gezet, het gaat erg lekker zo en DH gaat hem steeds mooier vinden, ik word dus echt achter mijn vodden aangezeten ;-)
Verder was ik druk met het doorpitten van de LIB en die begint ook aardig op te schieten, ik doe alleen de rondjes en daar schiet ik aardig mee op, denk dat ik over de helft ben.
Bezoekers van Ikea konden zaterdag deze prinses op de erwt tegenkomen, ze was er samen met haar papa en mama om er een slaapbank uit te zoeken en het spookje moest natuurlijk de bedbanken uit proberen voor ze er haar goedkeuring aan kon geven.

Nog even voor de blogsters onder ons die woord verificatie aan hebben staan, ik lees er alleen nog maar, het lezen van die woorden is voor mij bijna niet te doen en ik moet met mijn ogen tegen het scherm aanzitten en dan nog type ik de woorden regelmatig fout, hopelijk zetten jullie het allemaal uit.


17 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Hij wordt prachtig! En voor wat betreft je woordverifficatie zie ik het ook zo, ik lees ook alleen, maar soms heb je ene berichtje getypt en dan druk je op verzenden en dan moet je toch weer die woorden intikken...Grrr

Geke zei

ik lees ook op veel blogs mee,nadeel van je woordverifficatie uitzetten is dat je de meest idiote berichtjes gepost krijgt,van totaal onleesbaar tot viagra en aanbiedingen van bepaalde dames.Dus ja is het niet kiezen uit 2 kwaden ?

Wieke van Keulen zei

Wat zijn ze prachtig, je huisjes en wat leuk toch om dat middenblok al te zien. Je kunt je de quilt al voorstellen. Heerlijk dat je man je achter de vodden aan zit; geniet er maar van Ines. Fijne week en veel freubelplezier, Wieke

Johanna Zweden zei

Wat word je huisjes quilt mooi, en leuke foto van spookje, wat word ze al groot
Ja ik lees het ook nog wel maar ook , maar laat ook niets meer achter.
Ik snap niet dat als de dames hun robot uit zetten, van die rare berichten krijgen!! ik heb daar totaal geen last van!!
Groetjes Joke en een fijne dag

A3jana zei

Mooi word je Hollandse dorp Ines!

Ik heb ook mijn woordverificatie uitgezet! Ik heb zelf ook last van niet goed te kunnen lezen wat er staat en laat dan maar geen berichtje achter. Ik heb tot nu toe geen rare berichtjes binnen gekregen, na het uitschakelen.

Inge zei

Je dorp ziet er fantastisch uit!
En dat spookje van jullie is zó leuk. Zoals ze daar op dat bed ligt, lijkt ze wel een echte prinses.

Fijne dag,
Inge

katrien zei

Wat is je huisjesquilt al mooi.

marcella zei

lief, dat spookje bij Ikea ;)
je huisjes vind ik mooi. mooie frisse kleurtjes.

Quiltendewilma zei

Wat wordt je stad prachtig!!
Mooi spookje op de erwt,..
Ja die woorden zijn vreselijk!! Ik kan het zo vreselijk moeilijk lezen,... Ik zal wel oud worden, denk ik dan,..
;o)
En wat betreft de aanbiedingen valt reuze mee. Ze worden al vaak in een andere map gezet. Ik blijf lekekr zonder worrden,...

Annelies zei

Ik ben helemaal weg van je huisjes !!

GRANNY'S HOUSE zei

Ik heb daar maar hoogst zelden last van en dan zie ik ze niet eens, want die zet blogger in de spam.

Groetjes
Ines

Cybele's patch zei

Het wordt al een echt stadje. Erg leuk!
Je hebt gelijk met de woordverificatie. Het is een ramp en op sommige blogs lukt het haast niet om een reactie te plaatsen omdat de woorden onleesbaar zijn.

Hermie zei

wat een prachtige stad heb je al. Als ik een berichtje achter wil laten en toch woordverificatie in moet typen, houd ik de ctrl toets ingedrukt en dan met de scroll toets omhoorg,dan krijg je de letters heel groot en kun je het wel invullen. Handiger is natuurlijk het er af te halen, ik heb het er zelf ook af en geen spam.(tot nu toe)

Tanja zei

Als het goed is, is mijn verificatie van mijn blog af met dank aan Hermie en Joke.

Ineke Hulzebos zei

Prachtige huisjes in die kleuren! Lieve groetjes
http://inekeberenschot.blogspot.com/

nellie S zei

Ik vind je quilt heerlijk fris/luchtig /rustig uit zien

Balsemien zei

Mooie huisjes Ines! Ik vind je kleurencombi prachtig...
Ik heb de woordverificatie er ook niet op - dacht ik tenminste - en ik heb tot nu toe een keer een rare reactie gehad (vraag om geld) en die was er als als spam afgehaald door Blogger. Ik ben ook steeds minder geneigd om een reactie te plaatsen als ik woordjes moet intpen.