vrijdag 3 februari 2012

We hebben het overleefd en wat was het leuk in Vijfhuizen, we konden overal bij, want het was er heel rustig, voor de winkeltjes minder leuk, maar voor ons was het een feestje.
We reden om even over 11 Alphen uit en er was hier niets aan de hand, bij Leimuiden begon het een beetje te sneeuwen en hoe verder we kwamen hoe erger het werd, maar iedereen reed rustig, dus dat ging goed, tot we bij Vijfhuizen kwamen, je kon toen bijna geen hand voor ogen zien, gelukkig waren we er en hoefde we geen meter meer te rijden, broer en schoonzus uit Purmerend hadden het moeilijker, terwijl het maar 5 km. scheelt.
Dit zijn mijn aankopen, de poppetjes komen in een winterkrans die ik nog moet maken, de lapjes zijn er dergewoon voor de heb, de pennen waren broodnodig en de needle threader is er ter vervanging van de oude, die steeds weigert, ik aai me suf vanavond ;-)
Op de terugweg ging het redelijk snel, we konden rustig doorrijden, we deden er een half uurtje langer over, dus dat viel mee, broer en schoonzus hebben er ruim 3 uur over gedaan, die waren niet zo gelukkig, maar zodra er weer een quiltbeurs is in Vijfhuizen gaan we weer.
Dorine belde af en ze had groot gelijk, want de Flevopolders waren bijna helemaal niet te berijden, volgende keer beter Dorine, wat in het vat zit.....


16 opmerkingen:

Stina zei

het valt hier reuze mee wat de sneeuw betreft...

fijn weekend
gr Stina

katrien zei

Leuke aankopen heb je gedaan.Veel plezier ermee.

Klaske zei

Wauw wat heb jij leuke inkopen gedaan!!

Annelies zei

Leuke aankopen en wat goed dat je ondanks het weer bent geweest. Mijn kinderen, één studeert in Amsterdam en één in Utrecht, hebben er uren over gedaan om thuis te komen.

Josephine zei

Oooo, er is toch nog wel wat over in de winkeltjes he??? Ik ga namelijk zondag pas...

Cybele's patch zei

Mooie aankopen. Zouden prima in mijn verzameling passen.

Supergoof zei

Jullie hebben echt mazzel gehad! Ik ga niet naar 5Huizen, nog even en dan is er een hele mooie handwerkbeurs in Zwolle, en dat is toch wat dichterbij,...
En gedragen m'n hoedjes zich in 5Huizen?
;o)

Johanna Zweden zei

Heerlijk even zo een dagje eruit en dan ook nog thuis komen met al die mooie aankopen
Fijn weekeinden groetjes Joke

josé zei

Mooie aankopen en een heerlijk dagje uit, Met de witte wereld om je heen.

Fijn dat je niet veel vertraging had!!


Liefs José

Hermie zei

Wat fijn dat je toch kon gaan en inderdaad lekker rustig is fijn voor de bezoeker,maar niet voor de standhouder.Dat hadden wij in Arnhem. Leuke aankopen heb je gedaan. Veel plezier er mee.

inge zei

leuke aankopen!

A3jana zei

Hoi Ines, het was leuk je weer even gesproken te hebben in Vijfhuizen! Ook onze reis terug naar Alphen ging voorspoedig. Met de bus van Vijfhuizen naar De Hoek en overstappen op de Interliner (die er net aankwam toen we uit de andere stapten) duurde net aan
1 uur en we waren weer bij huis!
tot ziens, Adrie

Lida zei

Toch fijn dat je weer heelhuids thuis bent gekomen, wij werden er ook door verrast en deden ook een uur over 30 km. maar we genoten van het uitzicht! Mooie spulletjes heb je gekocht, aai ze, groetjes
Lida

Shirley zei

Dapper hoor, ik durfde het niet aan! En DD kwam de stad A'dam al niet eens meer uit om 3 uur. Mooie buit, oh te schattig zijn die poppetjes!

Inge zei

Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad in Vijfhuizen en wat heb je mooie aankopen gedaan!

Yvonne aka sommeke zei

Hé Ines, genieten maar van je buit!