donderdag 16 februari 2012

Gisteren een paasei gebreid en ik ben hem al weer kwijt ook, het spookje was hier gisteren en die wilde hem zo graag, want hij was in haar lievelings regenboogkleuren.
Ze was trouwens weer helemaal op dreef, want toen ze een lollie uit mocht zoeken hier en ze de cola lollies vond, moesten deze van haar bewaard blijven voor familie en ik mocht ze niet aan vreemde kinderen geven, de apenkop ;-))
De cardioloog was heel blij met zijn hart, hij spaart ze en had nog geen stoffen, voorlopig krijgt hij een plaatsje in zijn kamer en in oktober als hij weggaat komt het in zijn verzameling thuis.
Mijn hartfilmpje was weer goed en ik mag weer een jaar wegblijven.

Even wat anders, je moet nu bij verschillende blogs 2 namen tikken voor je bericht geplaatst wordt en ik lees toch al niet zo best, dus voor mij is het erg moeilijk, ook het luisteren is niet zo makkelijk, dus ik moet jammer genoeg stoppen met het reageren op die blogs en dat vind ik erg jammer, uiteraard blijf ik ze wel lezen.

8 opmerkingen:

Lida zei

Heb er ook problemen mee, als ik na twee keer nog niet de juiste letters heb ingetikt stop ik gewoon! Die bijdehante tante weet wel wat ze wil, alleen familie! Grijns! Leuk ei! Groetjes
Lida

Johanna Zweden zei

wat een gezellig ei

Hermie zei

wat een leuk ei en spookje is heel handig hoor.de cola lollies zijn toch ook het lekkerst? dat vinden ze hier tenminste.

Klaske zei

Blogger heeft dit veranderd, ik had hem uit gezet,maar blogger heeft hem blijkbaar weer verandert.Maar als het goed is hoef je bij mij niets meer in tevullen want ik heb het weer verandert, geef je even een gil als je weer woorden in moet typen?
Groetjes KLaske

Annemieke zei

Wat een leuk ei! Ik ga ook een poging wagen eerdaags, tenslotte spaar ik eieren ( kijk maar eens op mijn blog).... en een gebreid ei ontbreekt nog in mijn collectie!

Ineke Hulzebos zei

Wat een leuk ei! En wat heerlijk dat alles goed gaat met je hart.Houden zo! Groetjes

Inge zei

Wat een leuk gebreid ei, geen wonder dat het spookje die meteen inpikt. Slim kind, hoor!
Leuk dat de cardioloog blij was met het hart.
Enne.... bij mij kan je gewoon weer reageren. Ik heb de woordverificatie eruit gegooid. Het kostte wat moeite, maar met behulp van zusje en nog veel meer lieve mensen is het uiteindelijk gelukt.

Heleen zei

Wat een leuk ei! ook grappige wol. Die woordverificatie hebben gelukkig een heel aantsl er weer afgehaald. Da blogger dat maar zo bij iedereen er op gooit is heel vervelend! Ik heb het er ook weer af hoor!