maandag 27 februari 2012

Er zijn weer 7 nieuwe huisjes bijgekomen en het dorp begint er steeds leuker uit te zien en als ik even wat anders aan het doen ben, roept mijn DH "héééé, doorgaan met je huisjes" aan iedereen die binnenkomt laat hij de huisjes zien, ik heb hem nog nooit zo enthousiast meegemaakt ;-)
Gisteren wilde ik nog wat gaan doen aan de antieke van Guute, maar die is spoorloos, nu ben ik niet bang dat hij echt weg is, maar tot nu toe kan ik hem nergens vinden, vandaag maar verder zoeken.
Gisteren lekker gewerkt aan de LIB, zonder ring, want alles ging zeer doen, ook aan de grote tafel gezeten, maar dan moest mijn nek teveel buigen en met de hernia wil dat niet, toen maar zo geprobeerd en dat ging goed, alleen ziet de achterkant er minder uit, maar dat moet ik maar voor lief nemen.
Afgelopen woensdag vond ik mijn dochters auto zo aan, gelukkig zat er een briefje onder haar voorruit.
De auto stond keurig voor de deur geparkeerd en werd voor de tweede maal aangereden, er rust een vloek op, maar alles is geregeld en woensdag krijgt ze weer een nieuwe ruit, maar de volgende keer als ze op vakantie gaat, ze ze hem bij haar man op de zaak.

11 opmerkingen:

Lida zei

Ach meis een ongelukje zit echt in een klein hoekje en hier was er iemand nog zo fatsoenlijk dat hij/zij een briefje achterliet, bij ons werden 4 autoruiten ingeslagen met opzet en echt geen briefjes! Leuk dat je DH zo enthousiast is over je huisjes, dat maakt het een leuker kleusje iedere dag! Groetjes
Lida
P,S. Ze zijn wel heel gaaf ook!

quilting Jeannet zei

Prachtig worden je huisjes, zeker met dat grote huis in het midden, dat breekt een beetje.

Johanna Zweden zei

Wat leuk dat er zo enthousiast gereageerd word op je huisjes, maar ze zijn ook schitterend

Nu toch heel netjes dat ze een briefje hebben achter gelaten, maar leuk is het niet!

Fijn dag groetjes Joke

Hermie zei

wat leuk dat DH de quilt zo mooi vindt,dan werk je er nog harder aan. Balen dat de ruit weer stuk is,inderdaad volgende keer maar een ander plekje zoeken.

Inge zei

Gezellig dorpje, hoor!
Dat is pech met de auto van je dochter. Gelukkig is het alleen maar een ruit en die kan vervangen worden, maar vervelend is het wel.

Heleen zei

Je huisjes zien er zo gezellig uit! En gelukkig zijn er ook fatsoenlijke mensen die een briefje achterlaten.

Annelies zei

Wat worden je huisjes superleuk !

Supergoof zei

Die huisjes van jou zijn geweldig mooi en gezellig! Die lieve man van jou heeft helemaal gelijk,...
;o)

Ellie's Quiltplace zei

Je dorp ziet er gezellig uit. Gelukkig daar geen auto's die in de prak gereden kunnen worden. Wat vervelend zeg!
Hopelijk komt je antieke weer tevoorschijn!

Wieke van Keulen zei

Oeps, die auto, je vergeet daardoor bijna je mooie huisjes. Wat heerlijk dat jouw DH het ook stimuleert. Mijn man vraag zich altijd af, waarom ik stof koop, het in kleine stukjes knip en dan later weer aan elkaar naai...

Martine zei

Superleuk worden je huisjes en wat lief dat je man ook enthousiast is. Maakt het nog leuker er aan te werken.