maandag 16 januari 2012

Weer een rij aan het boerinnetje, ik wil de top deze week af zien te krijgen.
Ik pak de blokken zoals ze op de stapel liggen en kijk niet hoe ze het mooist bij elkaar passen, zo is het een verrassing en daar hou ik wel van, anders blijf je schuiven.
Er ligt weer een kleinzoon bij ons in de slaapkamer en hij heeft dikke pret met zijn opa, ach ja, 16 en 67 dan heb je de stoere leeftijd ;-))

9 opmerkingen:

Shirley zei

Hij is mooi, ja, zo probeer ik ook te werken, gewoon nemen zoals het komt, maar dan zit ik op het laatst met teveel van dezelfde kleur, en ga ik toch weer schuiven en wisselen. Gezellig met kleinzoon, dierbare momenten voor beiden.

Martine zei

Dit gaat mooi worden. En dat schuiven kan ik nooit laten.

Annelies zei

Wat wordt hij mooi !

quilting Jeannet zei

Wat wordt tie mooi Inez! heel mooi geheel zou qua kleur.

Lida zei

Wordt prachtig en wat leuk die twee mannen samen aan het dollen, ja dan ben je zeker stoer! Geniet maar van die leuke knul! Fijne dag
Lida

Klaske zei

Dat word mooi Ines, ik leg ze eerst neer, schuif een beetje want anders houd je vaak inderdaad dezelfde kleuren over, en dan leg ik ze op de stapel en naaien maar(voor zover ik een samplerquilt heb afgemaakt hé?!)
Succes bij het afmaken.

katrien zei

Mooi geheel heb je al.

Inge zei

Hij wordt steeds mooier, Ines!
En wat klinkt dat leuk, opa met z'n kleinzoon. Genieten toch!

Wieke van Keulen zei

Prachtig, Ines en wat een goed idee om ze zo van een stapel te pakken. Vaak is het neerleggen zoveel werk, want dan blijf je maar veranderen.