maandag 2 januari 2012

Huisje nr. 2, de bouw gaat lekker.
Ben net wakker en zit de slaap nog uit mijn ogen te wrijven, gelukkig bestaat er zoiets als koffie, want als die er niet was..............
Mijn lief ligt nog heerlijk op één oor, maar die zal zo ook wel verkreukelt tevoorschijn komen, het is dan net Einstein, hij steekt nog net zijn tong niet uit ;-)
Ons poezenbeest ligt nog steeds de hele nacht boven op mij te slapen, dat zal nog wel een paar dagen duren, elk jaar met Nieuwjaar moet ze bij het vrouwtje liggen, want dat geknal maakt haar panisch, maar meestal is het na een paar dagen weer goed en slaapt ze weer gewoon in de woonkamer.
Straks naar de overkant om de verjaardag van het spookje te vieren en dan is ons jongste kleinkind ook alweer 6, zes jaar geleden om deze tijd waren we bijna haar moeder kwijt en dat vergeten we niet snel, krijg er nog kippenvel van.
Ze lag al een poos in het ziekenhuis voor haar bloeddruk, maar werd steeds zieker, maar de artsen wilde wachten met een keizersnee tot na het oudjaar, dat hebben we geweten, want buiten dat ze het helpsyndroom had, kreeg ze ook nog eens een ernstige bloeding en was haar hb zo laag dat de verpleegkundige dacht dat haar apparaatje stuk was. Dan kom je in het ziekenhuis en zeggen ze tegen je dat je dochter heel erg ziek is en dat zeggen ze alleen als het echt heel ernstig is, we hebben dan ook bijna de hele dag aan haar bed gezeten en pas heel laat ben ik naar boven gegaan om naar het spookje te kijken, die met haar 1900 gram in de couveuse lag, pas 's avonds thuis, drong de ernst helemaal tot ons door en hebben we samen gehuild, gelukkig mocht ze na een week mee naar huis, maar toen was ze nog lang niet beter, maar het spookje moest gevoed worden en onze jongste wilde alleen het beste voor haar dochter en dat was borstvoeding, hele dagen zat ze te kolven en aan zichzelf denken deed ze natuurlijk niet, elke dag reed ik haar naar het ziekenhuis, want dan kon ze de borstvoeding afgeven en zelf ook een flesje geven, dodelijk vermoeiende weken volgden, toen mocht het spookje naar huis en begon haar overleven en nu na vele behandelingen, die nog niet voorbij zijn, kunnen we zeggen dat we onze dochter weer beginnen terug te krijgen, nog meer kinderen krijgen zit er voor haar niet meer in en daarom is het spookje voor iedereen des te dierbaarder.
Wij, de familie en iedereen om haar heen, hebben nooit geweten dat het Helpsyndroom zo'n vreselijke ziekte kon zijn en zij heeft het jammer genoeg gekregen omdat doktoren haar te laat hebben geholpen.

Zo genoeg over dit alles, we gaan de verjaardag van Jara vieren, die zit al met smart op ons te wachten. 

10 opmerkingen:

katrien zei

Leuk huisje.

Lida zei

Heel fijne verjaardag en zo zie je weer hoe kostbaar en kwetsbaar een mensenleven is! Fijne dag
Lida
P,S. Gezellig huis!

Sylvia zei

Mooi huisje en tja helaas: ieder huisje heeft zijn kruisje!
Groetjes Sylvia.

A3jana zei

gefeliciteerd met het Spookje! Voor je het weet zijn ze groot. Onze kleindochter is met kerst alweer 9 jaar geworden!
Mooie stofjes gebruik je voor de huisjes Ines, ziet er heel gezellig uit! Ik ben ook bezig, vandaag het grote huis gemaakt en gisteren een kleintje. Of ik er elke dag 1 doe, weet ik nog niet ;-))
Ik wens je een goed en gelukkig 2012 toe, voor jou en je hele familie!

foekie's fashion zei

Heel veel geluk in dit nieuwe jaar. Heerlijk dat deze kleindochter toch alweer 9 jaar is geworden. Groetjes van Joke

Anoniem zei

Zo zie je maar dat iedereen in zijn leven momenten heeft die je liever niet mee maakt maar die je samen sterker maakt.
Fijn dat je er nog vaak samen over kunt napraten.
Veel succes met de huisjes.
Marga/quilt

Hermie zei

Dat was zeker een hele nare tijd,maar het is wel de oorzaak dat jij aan het quilten bent geslagen en dat toch hartstikke leuk.

Hermie zei

nog bijna vergeten, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van "spookje", geef haar maar een dikke knuffel van mij

Johanna Zweden zei

O Ines wat een hart verscheurend verhaal, maar gelukkig is alles goed gekomen, en je hebt een schat van een kleindochter, waar ik je mee gefeliciteerd, en Spookje ook jij van harte en laat je maar lekker verwennen

Wat is je site leuk Ines en wat is je huisje mooi

Gr Joke

Shirley zei

Lees nu pas jouw verhaal over spookje en jullie dochter, meid wat zijn jullie door een hel gegaan! Gefeliciteerd met de 6e verjaardag, het vieren heeft een dubbele bodem, je viert eigenlijk 2 levens.