zondag 1 januari 2012

Er heerst weer orde en rust in huize Draijer, iedereen is weer in zijn/haar eigen huis en wij kunnen gaan bijkomen van alle feestelijkheden.
Deze deugniet is vorige week 7 geworden en hij wordt ook alweer een hele vent en het spookje is helemaal verliefd op hem.
En ze knuffelt hem zo vaak ze de kans krijgt ;-)
Morgen hebben we nog een feestje, maar daar hoef ik niets voor te doen, dan wordt deze kleine/grote meid 6 en ze heeft er zin in.
Ook ben ik begonnen aan de huisjes rage en kan ik jullie het eerste huisje laten zien, het moeten er 365 worden, plus een groot huis, waar we zelf in kunnen trekken, die wil ik deze week nog gaan maken, dus als alles goed zien jullie elke dag een huisje langs komen.

9 opmerkingen:

Klaske zei

Leuk huisje Ines!!
Gelukkig nieuwjaar!

Ineke Hulzebos zei

Wat een leuke kinderen, gefeliciteerd met beide! En je huisje ziet er erg mooi uit, succes met de rest. Een gelukkig nieuwjaar en de groetjes van Ineke Hulzebos

Wieke van Keulen zei

Meteen al aan het werk dus... Leuk huisje hoor, ik ben alleen benieuwd of ik verschil ga zien tussen het ene en andere huisje. Veel huisjesplezier.

Michal Erika zei

Darling house with such pretty fabrics!

Inge zei

Lekker hè, weer een beetje rust in de tent LOL Hier is het huis net leeggelopen en ben ik dankbaar achter mijn PC gekropen. Morgen maar opruimen.
Leuk is je eerste huisje!!

Jora zei

Leuke stofjes heb je gebruikt voor je eerste huisje! Succes met de bouw en ik verheug me al op de volgende huisjes.

Lida zei

Gefeliciteerd met de jarige jobs en geniet maar weer van de rust! Succes met de bouw en ja dit jaar heeft 366 dagen, dus een huis extra hoort erbij! Groetjes
Lida

Cybele's patch zei

Heerlijk he dat morgen alles weer 'normaal' is.
Leuk dat eerste huisje.

Hermie zei

hey, deze had ik gemist, je bent het nieuwe jaar dus goed begonnen en bent ook voor de bijl gegaan. Pfff, 365 huisjes, ik ben tot 65 gekomen met de dear jane, dus hier begin ik maar even niet aan.