woensdag 4 januari 2012


Gisteren samen met Larissa zitten quilten, zij is bezig een groot huis te maken achter de naaimachine, ze heeft zelf de patroontjes getekend en alles gespeld, vandaag mag ze hem afmaken.


En aan de andere kant van mij zat Aaron achter de computer.


En Saar is slaap aan het inhalen vanwege het vuurwerk.
's Avonds kwamen het spookje en haar ouders nog en hebben we hier pasta pesto gegeten, daarna zijn het spookje en Larissa in mijn bed gedoken om tv te kijken en hebben wij het 2e deel van de Hangover zitten kijken, niet echt een film voor mij, maar de rest vond het prachtig.
Aaron en Laris logeren hier nog steeds en ik weet nog niet wanneer ze weer naar huis gaan.
Huisje nr. 4


7 opmerkingen:

Shirley zei

Schattige huisjes maak je, en wat een gezellige sfeer bij jullie, arme poes, hier hebben de mannen 2 dagen bij zitten komen eer ze weer zonder uitkijken naar buiten durfden te lopen.

foekie's fashion zei

Mooi huisje weer en heerlijk dat de kids zo leuk bezig zijn. Groetjes van JOke

Johanna Zweden zei

Ha gezellig dat ze dat met je samen aan het doen is
Zo te zien was het een heerlijke familie dag bij je, zelfs poes geniet mee
Gr Joke

Lida zei

Vermoeiend, maar wel heerlijk al die kinderen om je heen! Schattig dat zij haar eigen huisje maakt en jij hebt er weer een mooie bij! Groetjes
Lida

Hermie zei

wat gezellig met de kids er bij. arme poes,maar hij heeft een lekker plekje. het huisje is weer heel mooi en nu heb je om het raampje een donkere stof en dan komt het beter uit tegen de lichte stof.

Cybele's patch zei

Weer een huis vol gezelligheid. Heerlijk!

Corrie zei

Wat is het bij jou toch altijd een heerlijke huiselijke boel Ines. Logées van wie je niet weet wanneer ze weer weggaan, allerlei familieleden in je huis die heerlijk hun eigen dingen doen en ook jullie ontspannen manier om om te gaan met de internetgeneugten, het bevalt me allemaal zo goed. Jullie hebben een heerlijk gastvrij huis en vooral hart. Nog gefeliciteerd met Spookjes verjaardag, wat een verrukkelijke taart heeft ze daar zeg. Ik ben er te laat voor :- ((