woensdag 14 september 2011

Jacoba is af en de nieuwe eigenares zit al ongeduldig op haar te wachten, je zou toch denken dat ik ze alleen voor kinderen brei, maar niets is minder waar, de volwassene en de pubers zijn ook dol op deze aap, dus staat er alweer een nieuwe op de pennen, die wordt voor de dochter van onze zoon zijn vriendin, Fanatay 16 is ze en ze wil een roze, dus dat wordt dan nummer 10.
Als jullie goed kijken dan zie je dat ik Jacoba een plukje haar heb gegeven, ik vond het wel wat hebben, ze worden er nog grappiger door.
Zo een snelle douche en dan op naar Purmerend om mijn kleine broertje te feliciteren met zijn 61e verjaardag, we halen gelijk mijn mam op, is wel weer eens goed voor haar, even eruit, want ze is nog erg deprie, hopelijk slaan de medicijnen aan bij haar en wordt ze weer wat vrolijker.

5 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Broertje gefeliciteerd, en Ines ga even bij mijn moeder langs en zeg even hallo !!!!(grapje)'
Fijne dag en wat een moppie
Groetjes Joke

Lida zei

Hoi Ines,
Gefeliciteerd met je broer, ook een jaar 50 editie dus! Weer een heel leuke aap en inderdaad dat plukje geeft het net wat extra's! Succes met de volgende en hoe gaat het met je blokken, kom je daar nu helemaal niet aan toe en je ging zo lekker! Ben benieuwd, groetjes
Lida

Annelies vdB zei

Gefeliciteerd met je broer. Je aapje ziet er erg leuk uit.

Inge zei

Wat een dotje, dit aapje.
Gefeliciteerd met je broer hè!

martine zei

Je wordt een expert in aapjes breien. Dit is ook weer zo'n leuke.