maandag 19 september 2011


Het is een gigantische zooi in huis, er komt een nieuwe vloer, maar eerst moet de oude eruit.
We hebben de kast bijna helemaal leeg moeten halen en al het serviesgoed zit netjes ingepakt in dozen, we hebben een groot aantal boeken bij de kringloop gebracht en die waren er blij mee.

Hier is onze zoon aan het werk, met leggen en eruit halen zal hij wel een dag of drie bezig zijn, als het niet tegenzit tenminste.
Maar dan hebben we ook wat, een mooie gerookte eiken vloer, die onze tijd wel zal uitdienen.
Ik heb vanmorgen al een grote pan nasi gemaakt en satésaus, daar kunnen we wel 2 dagen mee voort, daarna zie ik wel weer. 

7 opmerkingen:

jeannet zei

Ohhh, dat willen wij ook al zo lang, maar ja.....dat uitruimen van de kamer, daar zien we zo tegenop dat we dus maar met de grenen vloer blijven zitten.

Inge zei

Pfieuw, dat zal niet meevallen, alles uitruimen. Maar even doorbijten en straks (nou ja, straks....) kan je fijn genieten van je nieuwe vloer. Succes de komende dagen.....enne, smakelijk eten voor straks, hmmmm nasi, lekker!

Groetjes,
Inge

Klaske zei

Succes Ines,of moet ik zeggen sterkte! Ach even doorbijten dan kun je straks heerlijk genieten van je mooie vloer!

Johanna Zweden zei

Even in de rommel zitten, maar wat zal je huisje dan mooi worden.
Leuk om ook even om een hoekje bij je te kijken, zo te zien, heb je een enig huis.
Nu heb met mijn nichtje afgesproken, dat als ik in Nederland ben, naar haar toe kom! dan moet het toch eens lukken om een bakkie bij je te komen drinken.
Zal het dan niet morsen op je nieuwe vloer dat beloof ik je.
Fijne dag liefs Joke en even doorbijten

Lida zei

Wordt wel schitterend, hier gaat het binnenkort hoop ik ook gebeuren, ja als het trappenhuis en de wc gedaan zijn en die wachten op de badkamer, waar we nu al ruim een jaar mee tobben... snap je! Grrr, ik ben het zat wil ook een mooi vloer! Succes er mee en sterkte! Groetjes
Lida

lappenleintje zei

Dat beloofd wel mooi te worden Ines! Is het het laatste, of heb je nog meer veranderplannen?
Lange tijd niet gesproken, maar dat stomme weblog ligt er ook al zo'n tijd uit. Ik klets weer, maar dan op mijn pagina van lappenleintje bij blogspot. Heb ik eindelijk meer tijd om te bloggen, gaan ze migreren!

Wat heb je ook weer een ebrg meegemaakt de afgelopen tijd. Ik hoop dat je moeder verder vooruit zal gaan, want het is afschuwelijk als de nadagen zo vergald worden, en het lijkt me een mensje dat al met weinig tevreden is.
Knuffel, lein

Stina zei

wat een karwei zeg, maar kan je heerlijk alles uitzoeken wat weg kan of bewaren.

veel succes ermee.
fijne dag nog
gr Stina