dinsdag 27 september 2011

En denk je dat het niet erger kan, maar dat is wel zo, er komt uit dat kamertje meer rommel dan uit de woonkamer. Je snapt soms niet waar het allemaal vandaan komt.
Zoonlief heeft toch nog even de computer aangesloten en vandaag gaat hij verder met de plinten, dan nog 2 hallen en klaar is de vloer.
Morgen naar mijn favoriete winkel om ladekasten te kopen, dan kunnen al die plastic bakken en rolwagentje  naar de kinderen en kan ik alles in de lades doen, misschien passen de lades van de rolkarretjes er wel in, dan kan ik er zo de stofjes in doen, even afwachten.
Vanmiddag met mam naar de oogarts, precies in de spits, hopelijk valt het mee, want door wat afsluitingen is het extra druk op mijn route.

6 opmerkingen:

Lida zei

Wat verzamelt een mens toch veel hè? Zeker als je een hobby hebt zoals de onze! Maar straks heb je een gave vloer en een opgeruimd huis hoor, nog even de tanden op elkaar! Groetjes
Lida

Johanna Zweden zei

Grinnik durf je de winkel´s naam niet meer uit te spreken!!
Heerlijk dat je bijna klaar bent!
JA ik weet wat je bedoelt als aan het opruimen bent!! vraag je je af! Waar komt dat vandaan! en waar moet dat naar toe! dat had ik een paar weken geleden met mijn kamer, maar geloof me Ines, het lukt! om alles weer netjes opgeruimd te krijgen! of je wat terug kan vinden! (lol)
Groetjes Joke en zeg even Hej tegen de winkel en neem een heerlijk kopje koffie met een prinsessen taartje,zo een vieze groene!

Shirley zei

Rommel, meid, zo ziet onze woonkamer er altijd uit. LOL veel plezier later met herinrichten van je naaikamer, leuk, nieuwe ladekasten, ideaal!

Crea Annemieke zei

Wat een leuke reacties krijf je op dit bericht...voor de één bijzonder voor de ander meestal zo..... ik hou ook van netjes maar door onze hobbies hebben we veel....
Sterkte en we zien je volgende bericht wel weer tegemoet....
Daaaaag Annemieke

Anoniem zei

Wat fijn dat het al opschiet!
En volgens mij hebben wij dezelfde favoriete winkel ;o)

Groetjes,

Ellen
http://elliesquiltplace.blogspot.com

Inge zei

Ik zie dat dit logje van een paar dagen geleden is. Inmiddels is het zeker hartstikke netjes bij jou en zit je te genieten van je opgeruimde kamer en een prachtige vloer?

Fijn weekend!
Inge