maandag 5 september 2011

Het zijn drukke dagen hier, Aaron logeert hier tot woensdag, als het goed is kan hij donderdag naar zijn nieuwe school, dan loopt voor hem ook alles weer normaal.
DH gaat vannacht bij onze oudste DD slapen, want die heeft nacht en haar partner zit in Rusland en ik zit te wachten op een monteur van Ziggo, want tv on demand doet het niet en dat is zonde.

Met mijn moeder gaat het telkens beter en ik ga nu 3 x in de week naar haar toe, maar dat is normaal, dat deed ik toch al.

Gisteren 2 apen uitgehaald, de wol voor de gezichten pasten er niet mooi bij, eigenlijk wist ik het al toen ik er aan begon, maar dan denk je dat het wel meevalt als ze af zijn, niet dus, we beginnen er dus gewoon opnieuw mee.

3 opmerkingen:

josé zei

Lieve Ines zo knap wat jij allemaal aan kan. Als je het druk hebt.

2 apen uithalen hoeveel heb je er al gemaakt??

En zorgen dat alles overal blijft draaien moeders nalopen kleinkinderen in huis. Man ergens anders oppassen geweldig wat een lieverd ben jij toch.


Heel veel sterkte met alles in en om huis te regelen voor iedereen.

Liefs José Nog geen weblog ongezellig hoor.

marcella zei

dat is het fijne van gebreide apen, je kunt ze uithalen ;) Het zijn zeker drukke dagen bij jou, ik hoop dat je zo nu en dan ook even rust hebt en tijd voor jezelf neemt

Johanna Zweden zei

Ik zie je hebt het overal maar druk mee, maar denk je ook aan jezelf, !!!!
Knuffel joke denk aan je,