donderdag 29 april 2010

Dit krijg je nu als je met het spookje naar de Efteling gaat en zij een enorme honger heeft ;-)) en ze vond het helemaal niet leuk, dat ze er een moest weg leggen en eerst de een moest opeten, want dit ging sneller zei ze :-))
Gisteren had ik nog maar één ziek kind, maar spookje vond het zóóóóó zielig voor Silvana, dat ze er maar naast ging liggen en samen met haar naar de tv ging kijken op oma's bed, tot ze naar de kermis gingen, want toen was Sil ook weer helemaal beter ;-))
Gisteren weer een nieuw LIBje gemaakt, hier kunnen jullie goed het verschil zien tussen de eendraads en tweedraads, die met een draadje is gewoon wat dun en ielig, maar dat is een kwestie van smaak.

8 opmerkingen:

Berna zei

Ik denk dat ik die met twee draadjes ook mooier vind uitkomen. Die andere valt misschien een beetje weg als je wat fleurige stoffen gebruikt.

goof zei

dacht eerst wat groeien de tandjes snel van Spookje,...
;o))))))))))))
Maar ze heeft groot gelijk, het gaat vast sneller als je zo'n honger hebt!

Heleen zei

Wat een lekkere meiden toch he! Je LIB met 2 draadjes vind ik persoonlijk ook mooier. Zelf maak ik ook alle sticherie met 2 draadjes. Net even iets voller. Vind het wel knap van je dat je weer opnieuw bent begonnen! Maar drie maal is scheepsrecht toch?

katrien zei

Leuke blokjes.En 1 of 2 draadjes dat is een keuze die ieder persoonlijk moet kiezen.

Jantine zei

Spookje is een lekker ding en die andere meid ook ;-0. En je hebt helemaal gelijk, het blok met 2 draadjes is veel sprekender!

mia zei

Zoals atijd heb je op den duur gelijk twee draads is mooier al is het op het eerste gezicht niet te zien.
Knuf voor de meiden wordt niet zelf ziek hoor.

Lieve groetjes Mia

Jossie zei

Oh oh die kindjes toch. Er is maar weinig nodig om ze weer fit te krijgen ;-)
De 'nieuwe' LIB is inderdaad sprekender. Knap dat je het opnieuw hebt gedaan.

quilting Jeannet zei

Ja joh, de twee draadjes vind ik ook mooier.

groetjes, fijne dag! Jeannet