maandag 19 april 2010

Ik mis dit uitzicht nu al, maar dat is ook niet zo moeilijk, we hebben er een heerlijke week op zitten en genoten van alles wat bloeit en groeit.
Elke dag kwam dit roodborstje langs en wat zijn die toch heerlijk brutaal.
Ook de vlaamse gaaien kwamen dagelijks langs voor een portie pinda's, wat zijn het toch een mooie vogels, bij ons zie je ze jammer genoeg niet.
Maar deze kleine brutale beestjes zijn toch wel mijn favoriet, wat zijn ze leuk en beweeglijk, elke dag kwamen ze pinda's halen en deze rakker is zelfs een keer binnen geweest.
Verder zijn we dagjes uitgeweest en hebben we de omgeving verkent en het fototoestel elke dag vergeten mee te nemen, dus jullie moeten mij op mijn woord geloven dat we prachtige dorpjes hebben bezocht en genoten hebben van de mooie natuur.
We zijn een middag vreselijk verwent door een hele dierbare quiltvriendin en haar DH, die daar in de buurt wonen, door haar is mij de liefde voor het quilten bij gebracht en het maakt niet uit of we elkaar weinig of veel zien, het is altijd goed, zulke vriendinnen zijn goud waard!!! Ik ging daar vandaan met een mooi gekapt koppie, een prachtige blauwe mondgeblazen vaas, die van haar moeder was geweest en een schitterend quiltboek.
Thuisgekomen vertelde onze jongste DD dat een koolmeesje zich had opgehangen aan een nylondraad wat uit het nestkastje kwam, zielig hoor, gelukkig zag ik net weer een koolmeesje het kastje ingaan, dus hopelijk komt er toch nog een nestje.
Het spookje was weer rondom gelukkig dat we er waren, we hebben nog net geen blauwe plekken van haar dikke kussen en knuffels, we mochten niet meer op vakantie zei ze en haar papa beaamde dat, we moeten gewoon met haar mee ;-))
Het is hier trouwens vreselijk stil, ik heb nog geen vliegtuig gehoord of gezien en ook nog geen nieuws geluisterd, zal ik zo eens even gaan doen.

10 opmerkingen:

Berna zei

Zo te lezen hebben jullie het heerlijk gehad. En we geloven je op je woord hoor. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk een weekje te kunnen doen waar je zin in hebt en niet te hoeven redderen en verzorgen? Geniet nog maar lekker na.

Annelies vdB zei

Wat goed te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad !

Leintje zei

Wij zeggen hier thuis altijd: Lekker dat het zo lekker was! Je hebt ook mooi weer gehad, dus het was je meer dan gegund!

Groet, Leintje

Balsemien zei

Fijn dat je het zo leuk hebt gehad. het eekhoorntje is werkelijk lief, zo'n lekker zacht glanzend velletje...
Kun je bij jou de vliegtuigen van Schiphol goed horen?
Dan zal het nu wel stil zijn...
Fijne dag nog!

lut zei

Fijn dat jullie een leuke week hadden!

Johanna Zweden zei

Ha fijn je bent weer terug, uitgerust en wel.
Kan me voorstellen dat je al die rust en vogeltjes en eekhoorntjes mist.
Maar wat fijn dat jullie zo een heerlijke week hebben gehand, en wat een mooie vaas en leuk dat het zo een leuke ontmoeting was.
Liefs Joke en een fijne dag, hoop dat je weer in je ritme kan komen.

willeke zei

Fijn dat je zo'n leuke week hebt gehad, en je had het weer ook nog mee. Ja in het oosten is het zo slecht nog niet. Je hebt mooit dingen gekregen Ines. Die vaas is prachtig en het boek heel praktisch volgens mij. En, als je haar maar goed zit.
groetjes, willeke

mia zei

Blij dat jullie weer veilig thuis zijn zie het in juni wel,de mijne is vast op de begravenis geweest hij is een volle week niet op het nest geweest.
lekker stil he wij genieten er ook van.
liefs Mia

Yvonne aka sommeke zei

Een fijne rustige week achter de rug en nu weer thuis met een vers bakje energie!

Granny's Place zei

Oh wat zal je genoten hebben, heerlijk zeg die eekhoorntjes als ik ergens gek op ben!!!!!
Enne welkom thuis natuurlijk, jammer dat aan al het goede een einde komt, maar goed dan weet je het ook altijd wel weer te waarderen vind je ook niet.
Groetjes en een fijne week,
Madelon