donderdag 1 april 2010

Gisteren heerlijk op mijn gemak zitten quilten en borduren, DH was voor onze DSIL aan het werk en ik had het rijk helemaal alleen en kon doorwerken aan de picknickquilt, waarvan nu alle blokken af zijn en de eerste rij aan elkaar zit.
En omdat het zo'n leuk, maar wel lastig werkje is, toch nog een blokje gemaakt van LIB en het is weer een lieverdje geworden, het is dan ook een heel dankbaar werkje met al die spreuken.
Vandaag komt mijn moeder weer gezellig de hele dag en doe ik meestal wat minder, maar ik wil toch zien dat ik een blokje af krijg van de Sweet en een nieuwe rij afgeknotte ruiten voor de |AQ maak, er zijn weer genoeg WIP's die nog afgemaakt moeten worden.

10 opmerkingen:

Berna zei

Het is weer een mooi blokje. Heel veel plezier vandaag met je moeder en het wegprikken van de steekjes.

mia zei

Lief hoor ben benieuwd als ik ze zie liefs voor mam.

Zonnige maar winderige groetjes Mia

lut zei

Wat ben jij weer fijn bezig!

Annelies vdB zei

Wat leuk dat je weer een blokje hebt gemaakt.
Het is erg verslavend.

Cybele's patch zei

Het is weer een productief dagje geweest. Het zijn leuke blokjes geworden.
Fijne dag vandaag met je moeder.

katrien zei

Heel mooi blokje is het weer geworden.

Dorine zei

Mooi lief blokje van Die LB en de sweet hoe is het daarmee,
Ik hoop dat je een gezellige dag heb met je moeder. Ik zou willen dat ik nog eens een dagje met haar kon hebben..............
groetjes Dorine

Cindy at her Country Home zei

Allerliefste Ines, wat ben jij er vroeg bij! Je hebt al zeker de eitjes geschilderd voor al je lieverd van een kleinkinderen... en voor mij? hihihi.... ja toch, ja toch! Ik kan niet lezen op je blog en dan zie ik toch wat een handwerk jij verricht hebt, PRACHTIG! Ben dol op de stitcherie, applicatie wat je aan het maken ben... Geweldig je lichtbak, helemaal toppie. Voor jou en je lieve gezin hele fijne en gezellige Paasdagen, dikke omhelzing van Cin want wat ben je toch altijd een lieverd, SMAK!

Inge Slaats zei

Hoi Ines,

Ik heb weer even bijgelezen en zie dat je aan de LIB bent begonnen. Gaaf! Je hebt al 2 erg mooie blokjes gemaakt. Wat is het een heerlijk werkje hè! Ik heb de afgelopen dagen ook wat LIB-werkjes gedaan en het een en ander op mijn blog gezet. Het is echt verslavend hoor, je wilt steeds zien hoe het wordt. Maar het is wel superleuk, wat jij!
Fijne paasdagen vast!

Balsemien zei

Hoi Ines, Ik wens jou ook heel fijne paasdagen! Je bent maar ijverig met je WIP's en al je familie waar je zo lief voor bent!
Mooie LiB!