zondag 25 april 2010Het was weer een drukke week, donderdag was mijn moeder jarig, morgen mijn DH en we vieren het vandaag gezellig bij onze oudste DD. Uiteraard zorgen wij voor de hapjes en de drankjes, ik heb bowl gemaakt, met wijn voor ons en zonder voor de kinderen, we hebben vanalles te knabbelen en de kinderen krijgen hun eigen zak met allerlei snacks, de kleinkinderen weten niet beter, maar onze pas verkregen kleinkinderen moeten daar nog erg aan wennen, die willen graaien, ik deed dit vroeger al met onze kinderen, ze krijgen dan allemaal even veel en de schalen op tafel zijn gewoon voor de volwassene.
Dinsdag heb ik twee super pannen met 2 soorten macaroni gemaakt, want alle kleinkinderen bleven eten en sommige mama's en papa's ook, er waren nog precies 2 porties over en die wachten in de vriezer om opgegeten te worden.

Verder allemaal kleine en grote klusjes gedaan en weer helemaal opnieuw begonnen met de LIB en daar zijn er weer 3 van af, ik vond het met 1 draad toch niet helemaal en heb het nu met 2 draden gedaan, ik ben ook niet zo snel tevreden ;-)

Gisteren met de jongste DD en het spookje naar.........ja alweer.....Ikea geweest en ik blijf mij verbazen hoe lief zij altijd blijft, haar mama legt dan ook precies uit wat we gaan doen en al zittend in de kar krijgt haar Pipi een ziel, de potloden en alles wat er verder in de kar komt, hele avonturen worden er beleeft en alleen bij de kinderafdeling komt ze er even uit om verschillende stoelen uit te proberen en daarna gaat ze weer rustig terug.

Het balkon begint ook weer in het voorjaar te komen, ik ben er nog niet helemaal mee klaar, maar het begint er toch al wat gezelliger uit te zien en jullie zien wat ik in het voorjaar de liefste bloemen vind....viooltjes......er komen straks nog meer planten bij, zoals hortensia's en wat andere eenjarige, hier ben ik veel te vinden straks, heerlijk in de schaduw en niet al te warm en elke avond buiten eten, vooral van de plaat, met heerlijke salades, sausjes, gebakken aardappeltjes of stokbrood.

14 opmerkingen:

lut zei

Gefeliciteerd met alle jarigen!
Je balkon ziet er al heel leuk uit.
Fijne zondag.

Sylvia zei

Gefeliciteerd met de jarigen. Drukte van belang.
Het balkon ziet er gezellig uit, lijkt me ook wel wat! Niet zoveel te tuinieren.
Prettige dag verder, gr.Sylvia.

mia zei

Kom binnekort het even bewonderen,zo als altijd bere gezellig, knuf voor het gevolg .
Meer dan zonnige groetjes Mia en DH

Klaske zei

Gefeliciteerd met je moeder en DH,veel plezier vandaag het word lekker weer!!

katrien zei

Proficiat aan alle jarigen.Fijne dag toegewenst.
Leuke blokjes.

Dorine zei

Dit ziet er weer allemaal gezellig uit
gefeliciteerd met de jarigen en een fijne dag met al je geliefden om je heen.
Beter kan niet ......

Cybele's patch zei

Wat een leuke log! Van harte gefeliciteerd Ines met je moeder en je man. Gezellig om dit zo samen te vieren. Veel plezier vandaag.

Berna zei

Gefeliciteerd met de jarigen! Je balkon ziet er al lekker lente-achtig uit.

supergoof zei

Hoi Ines, wat heb je toch een heerlijk gezin!
Veel plezier nog, of misschien lig je al voor pampus op de bank,...

Annelies vdB zei

Gefeliciteerd met je moeder en je man ! Als je de LIB met één draadje niet mooi vindt is het heel verstandig om opnieuw te beginnen.

Balsemien zei

Gefeliciteerd Ines met je moeder en je DH. Nog vele jaren met beide!

Lida zei

Gefeliciteerd met alle jarigen en ja je kunt straks weer heerlijk genieten van je balkon, ziet er nu al schattig uit! Groetjes
Lida

Leintje zei

Van harte met je moeder en je DH!
Wat ziet je balkon er al gezellig uit; 't is jammer dat je zo ver weg woont, anders deed ik beslist een bakkie!
Groet, Leintje die snipverkouden is!

Bears with a HEART zei

Ines, gefeliciteerd met je moeder en je DH.
En wat gezellig ...... weer even naar IKEA.
Ik had twee dozen nodig, hoop dat ze er nog waren :-).
En wat heb je een gezellig en vooral ruim balkon, wat leuk.
Zie ook gras, lijkt gras, maar gras wat je niet hoeft te maaien, staat leuk.