zondag 7 maart 2010

Weer een blokje, gelukkig had ik dit patroon al uitgeprint, want anders had ik niets meer kunnen doen. Hij lijkt scheef op de foto maar dat is gezichtsbedrog, in werkelijkheid is hij kaarsrecht, ik heb hem alleen nog niet bijgesneden.
Gisteren hebben we heel gezellig bij vrienden gegeten, het vorige etentje was uitgesteld omdat hij het ziekenhuis in moest vanwege een bacterie, en door de chemo staat zijn imuumsysteem op een laag pitje, maar gelukkig mocht hij na een week naar huis, volgende week krijgt hij zijn laatste chemo en dan maar hopen dat hij weer aan kan sterken, want genezen kan hij niet meer, maar genieten doen we nog steeds en zolang het kan blijven we onze maandelijke etentjes over en weer behouden.
Ik ga nu weer verder aan de antieke en mijn diamonds, want die hebben ook alweer een poosje stil gelegen, tja dat krijg je nu na een computercrash en alles kwijt bent geraakt.

8 opmerkingen:

Berna zei

Het is een mooi blokje Ines.
Geniet van deze zonnige dag en veel plezier met je antieke.

katrien zei

Mooi blokje.En succes met de AQ.

Cybele's patch zei

Mooi blokje Ines. Wat zijn we tegenwoordig toch afhankelijk van onze computers. Ik hoop dat je nog veel kunt terughalen.

WilmaKuin zei

Prachtig blok!!
Oh hemeltje. Hopelijk kan je nog wat terug halen...

Anoniem zei

Mooi blokje.

Crasch, oo wat jammer !!

Maar ja staat niet tegenover een vriend die ziek is.
Mooi dat jullie die etentjes vast houden.
Dat er nog meer mogen volgen.

MM

Guute zei

Jouw blok is prachtig! En met computers heb ik een soort liefde-haat verhouding. Je kan niet zonder maar soms wil je er een mep op geven en die in een hoekje keilen.

Crea Annemieke zei

Mooi blok weer gemaakt... en zo gestaag komt het toch tot een einde....
Dag Ines, nog een mooie zonnige dag toegewenst, Annemieke

Balsemien zei

Hoi Ines,
Mooi blokje heb je gemaakt... Goed dat jullie samen blijven eten en genieten van de momenten dat het kan!