zondag 14 maart 2010


Wat kan een mens toch druk zijn met vanalles en nog wat en dan een vreselijke beestenbende achter laten, zoals jullie hier een klein stukje kunnen zien, want meer durfde ik niet ;-))
Maar ik doe nog wel wat hoor, ik ben dit huisje van Jookies aan het maken en dat is gelijk een goeie applicatie oefening, want helemaal onzichtbare steekjes maken lukt me nog steeds niet, misschien moet ik toch mijn loep is gaan gebruiken.

En natuurlijk werk ik ook zo nu en dan aan de antieke en ik heb bijna de tweede rand af.
Verder heeft het spookje hier een paar keer gelogeerd en dan komt er toch een stuk minder uit je handen, want hoe groter ze wordt, des te meer aandacht vragen ze, maar daar zit oma niet zo mee.
Straks mijn moeder ophalen, want die begint zich een beetje eenzaam te voelen in het weekend en dat wil ik niet, dus komt ze gezellig hier teuten.

Gisteren speltbrood gebakken en een overheerlijke plaatkoek, waarvan ik gelijk 3 grote stukken heb ingevroren, zo lekker was hij, anders hadden we hem gisteren al opgegeten.

De molen is elke zaterdag open en dan wordt er gemalen, in de winkel kan je dan terecht voor alle soorten bloem enz., de winkel wordt draaiende gehouden door vrijwillegers en dat is te merken, want het is er heel gezellig.


12 opmerkingen:

Berna zei

Tja waar gewerkt wordt, wordt het soms een bende.. Het is niet anders toch?
Het huisje ziet er mooi uit en je antieke schiet ook op.
Goed dat je je moeder ophaalt. Ik hoop voor haar dat niet alle koek al op is ;)

Klaske zei

Geeft niet hoor mijn plank ziet er op dit moment ook zo uit!!Zo'n molen hebben wij hier ook in de buurt. Word tijd dat ik ook weer eens zelf brood ga bakken geloof ik.Fijne zondag!

Mia zei

Goedemorgen

Het moet wel lekker blijven,dus langzaam aan hahaha,je zegt het is een bende maar er komt altijd wat moois uit , niet dan?
Knuffels aan het spookje en haar mam.
Zondags groetjes van Mia

Inge Slaats zei

Nou, nou Ines, het lijkt wel of er een bom ontploft is, hihi.......
Maar het is wel heel herkenbaar hoor, als ik bezig ben, ziet het er ook zo uit en dan ligt ook de vloer nog helemaal vol met van alles en nog wat.
Het komt vast wel goed hoor met het appliqueren, oefening baart kunst en ook ik vind het ook nog steeds erg moeilijk.
Fijne dag!

Yvonne aka sommeke zei

't Is een creatieve bende en daar hou ik wel van! ;-)

Lida zei

Dus toch druk bezig geweest, je draadjes blijven er nu bovenop liggen, de truc is om na iedere 5 steekjes evn de draad aan te trekken, dan trek je de stof er echt in! Succes, groetjes
Lida

Annelies.H. zei

Gezellige quilt bende, dat mag ik wel.
Maar ik zie ook leuk quiltwerk.

Fijne avond verder,
Groetjes Annelies.

Cindy at her Country Home zei

Hallo lieve Ines, wat een lef heb jij zeg! En noem je dat een beestenbende, dat is niks bij mij vergeleken hahahah.... Ik durf het echt niet te laten zien *Ü*!
Wat heerlijk zo'n molen, verkopen ze ook meelzakken? Ben er nog naar op zoek.... Heerlijk weer bijgelezen bij je en ook met m'n neus aan het beeldscherm vastgeplakt. Wat een lief huisje ben je aan het maken! Lenteliefs van Cin x

Bears with a HEART zei

Heerlijke werktafel hoor.
En dat klosjesrek is ook super.

Tineke zei

Nou, die rommel herkennen we allemaal wel hoor. Van tijd tot tijd is het hier net zo'n bende. Ik las ooit ergens: Beter creatieve chaos dan een opgeruimde leegheid.

marja zei

Toch even reageren. Lees al een poosje mee en geniet ook van je mooie quilt werk!
De molen komt me heel bekent voor want staat vlak bij mijn geboorte huis.
En we wonen ook in hetzelfde "dorp /stad".
Gr Marja

Annelies vdB zei

Wat gaat je huisje er leuk uitzien !