zaterdag 27 maart 2010

Het is weer een rare drukke week, maar ik heb toch nog kans gezien om een begin te maken met het picknickquiltje voor het spookje, het is hier in het park heel gewoon om regelmatig te picknicken en met het mooie weer van de afgelopen dagen zag je weer overal kinderen met dekens, nu mag het spookje ook hier voor spelen en dan is een gezellige picknickquilt op zijn plaats. Ik had de stof vorig jaar in Rottterdam gekocht tijdens het stoffenspektakel en hij is er helemaal geschikt voor, heel vrolijk en kleurrijk.
Inmiddels is het spookje alweer hier, want mama wilde graag naar yoga en papa moest nog werken.
Onze jongste DD heeft sinds een paar dagen deze pop op de stoep staan, zodat automobielisten nog net even iets beter uitkijken op ons woonerf, want sommige mensen denken nog steeds dat het een racebaan is en het spookje leert momenteel dat ze alleen mag oversteken waar poppiewoppie staat, zoals het spookje hem heeft gedoopt,  diverse ouders in de buurt hebben hun kinderen ook al gezegd om hier over te steken en het moet gezegd, momenteel wordt er zachter gereden door de notoire scheurders, of ze het blijven doen is natuurlijk de vraag, maar voorlopig werkt het.

10 opmerkingen:

katrien zei

leuke stofjes voor het picnicquiltje.

Johanna Zweden zei

Wat een gezellig stofjes, nu dat word een gezellig pickles quilt.
Groetjes Joke
PS kan je niet meer mailen!!! laat me er niet in!!

Berna zei

Dat wordt een vrolijke picknickdeken voor het spookje! Straks komen de andere kinderen ook bij je voor zo'n mooie deken, haha

Cisca zei

Wat een gezellig straatje is dat bij jullie. Daar hoort idd zo'n leuke picknickquilt bij. Dat spookje boft maar met zo'n oma!
Fijn weekend, Cisca

Anoniem zei

O ja nog even ben onderweg voor mijn kliekje zuurkool met worst, grinnik.
Zit mij lekker te maken, hahaah
Gr Joke

lut zei

't spookje zal schitteren met haar prachtige quilt!

Annelies vdB zei

Bij ons in de buurt staan een aantal van deze poppen, maar het blijft uitkijken.

Leintje zei

Geweldig idee, die pop! En het picknickquiltje wordt vast fantastisch!
Fijn weekeinde, Leintje

Lida zei

Gaaf idee en hoop dat het lang blijft werken, want stapvoets is voor sommige sufferds nog steeds 50 km. per uur! Hier mag je 30, maar sommige worden bijna gelanceerd door de snelheid waarmee ze over de drempels sjezen! Succes met jullie gave pop, groetjes
Lida

Anoniem zei

Je énig al die kleurtjes en BB's !!

Brr ik gruwel van die auto's die zo hard door de wijk scheuren.Meetal bewoners.

Goed idee om 'hem' neer te zetten.

Mooi je stitchery hierboven.

Fijne zondag .... MM