vrijdag 19 maart 2010

Hier liepen wij gisteren, lekker aan het Zandvoortse strand, daarna hebben we heerlijk in het spaarzame zonnetje op een terras gezeten met een cappuccino, het was genieten en vandaag is het jammer genoeg weer grijs.
Hier zit ik samen met het spookje, die het heerlijk vind om onder oma's shirt te kruipen, want zegt ze...samen delen oma.... ;-))
Gisteren kwam ze helemaal gelukkig uit school, want Flip de beer mocht een nachtje logeren, Flip is de klassebeer en hij mag om beurten bij een kindje slapen en dat vinden ze allemaal geweldig en gebeurt ook heel serieus, want ze moeten er wel voor zorgen dat Flip een blije beer blijft.
Verder ben ik druk met appliqueren en hoe meer ik oefen, des te mooier het wordt, ik blijf dus nog een poosje oefenen, zit nu aan het tweede huisje van haar en die wordt ook alweer zo leuk.

10 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

het is wel een lief spookje en het huisje is ook mooi en dat beetje rommel deur toe en niemand die het ziet

mia zei

en je kwam niet eens langs bhuuuuuuuh,knuffels voor het spookje.
Groetjes Mia

Cybele's patch zei

Wat schattig zo'n shirt voor twee. Hou je er bij aankoop rekening mee ;-) ?
Het was gisteren inderdaad heerlijk weer, vandaag valt het hier nog reuze mee, wel wat bewolkt maar ook regelmatig zon. Mag ook wel want op mijn verjaardag begint de lente!

Annelies vdB zei

Wat een geweldige foto van jou en het lieve spookje !

willeke zei

Lieve foto hoor van jou en het spookje. Een trui voor twee, ja zo kun je het ook bedenken. Appliceren is leuk hè als je het onder de knie krijgt. Al doe ik het nog steeds zoals ik het geleerd heb en dat schijnt niet de traditionele manier te zijn.

groetjes, willeke

quilting Jeannet zei

Ik dacht even aan de foto te zien dat je in Rockanje geweest was (lol) dan had ik de kofiie bruin gehad hoor!

groetjes, Jeannet

christine zei

Hoi Ines wat een geweldige foto van jou en je lieve spookje . het idee he om tezeggen alles delen oma hahah
je huisje ziet er leuk uit ik ben zelf ook niet zo,n ster in apliceren zou het best ook goed willen kennen .nou ja we kunnen niet alles he?

christine

Jantine zei

Wat is het toch een heerlijk spookje. Ze doet me denken aan een meisje in mijn klas. En Flip, die komt ook bij onze kleuters langs. Wat toevallig ;-). Mmm...hoeveel Flips zouden er in Nederland zijn???

Lida zei

Dat spookje van jou gaat steeds meer op haar moeder lijken en wat is dat toch met die kleintjes, hier is er ook een die het liefst in je kruipt! Schattige beer en een heel goed idee van de juf! Leren ze verantwoordelijkheid door! Zou het veel verschil maken, uitwaaien in Zandvoort od in de Hoek? Denk het niet, maar het was weer heerlijk! Fijne dag nog, groetjes
Lida

jose zei

Je huisje enig mooi gedaan, ze zijn leuk van Jookies...

Wat een enige foto met spookje, geef haar maar een knuffel.
En heeft ze goed gezorgd voor beer, wat leuk dat ze dit doen op school.
Is toch super voor de kinderen, hij ruikt naar iedereen.

Wat heerlijk aan het strand gewandeld.

Weer genieten hier !!