vrijdag 25 juli 2008

Harten en mandjes

De eerste negen mandjes zijn klaar en ze worden echt leuk, het is ook een leuk gepriegel en ik heb genoeg lapjes om ik weet niet hoeveel verschillende mandjes te maken, ik heb er mee op het balkon gezeten in de schaduw en af en toe een windje, voor vandaag genoeg mandjes gemaakt, van de week ga ik weer verder, nu nog even mijn borduurtje en vanavond weer breien.Ook heb ik nog een Tilda hart gemaakt, samen met die van mijn moeder heb ik er nu vier gemaakt, maar ik denk niet dat ik ze kan houden, want alletwee mijn kleindochters willen er een en het zou mij niets verbazen als de kleinzoon er ook een wil, nou ja genoeg stof :-)


3 opmerkingen:

Sarah zei

HI Ines : )

Can you help me? How do I translate your blog to English (lol). I love the basket quilt you are working on. The heart is also SO sweet. You are VERY clever.

I also noticed your angel stitching. How beautiful. One day I will finish my to do list and I will then be able to make things for fun for me (minus the guilt!)

katrien zei

Voor het eerst op je blog.En meteen zie ik hier ook mandjes,een topper de laatste tijd.Had ook al willen beginnen maar het hengseltje in applicatie is niet echt mijn ding.Succes verder.

inge zei

jij ook al aan de mandjes? ik kom ze overal tegen
en neen, ik ben er NIET mee bezig