maandag 5 november 2012

Wat heb ik het koud gehad, vooral 's avonds, want ze liet de verwarming echt niet aan voor mij, hele nachten zat ik te bibberen, geen deken, kleding niets, ze heeft een kat en ik had gehoopt dat die me warm zou houden, nee hoor, mevrouw lag heerlijk te ronken op een kussentje en liet mij aan mijn lot over.
Maar sinds gisteren is dat verandert, en heb ik een heerlijke warme broek en een schitterende coltrui gekregen, het had ook niet langer moeten duren, nu heb ik het zalig warm en vanmiddag komt Dylan mij ophalen en ik heb gehoord dat het een lief jongetje is, hopelijk vindt hij mij ook lief, denk het wel.

Die brei mevrouw stopt nu met poppen breien, want haar arm en schouder zijn behoorlijk pijnlijk, volgens mij miept ze gewoon, ze gaat weer huisjes bouwen zegt ze, volgens mij kan je dan ook poppen breien, maar ja, wie ben ik.

7 opmerkingen:

Lida zei

Wat een bink ben jij geworden en je zult zien straks mag jij met Dylan mee onder de dekens en dan piep je natuurlijk omdat je dat te warm vind, maar ja bij mannen is het nu eenmaal altijd wat!
Succes met de huisjes, groetjes
Lida

Johanna Zweden zei

O wat is hij leuk geworden, schitterend'fijne maandag groetjes Joke

Hermie zei

Wat een schatje, die mocht hier ook wel wonen

Annelies zei

Wat een leukerd !

Heleen zei

Tjonge wat een poppenbeul! Gelukkig zit je er nu warmpjes bij. Staat je goed! Enne die jongen gaat vast goed voor je zorgen. En laat mevrouw maar huisjes bouwen! Die hebben het niet snel koud.Vind wel dat je een lief snoetje hebt!

Wieke van Keulen zei

Wat een pracht-pop, vooral die haren. Die vind ik top! Groet, Wieke

Martine zei

Wat is dit een leuke knul geworden.