maandag 19 november 2012

Dit is mijn jarige schoondochter die samen met haar moeder hun gezamenlijke verjaardag vierden, jammer genoeg moesten wij verstek laten gaan, want het zitten in die ongemakkelijke stoelen lukt mij jammer genoeg niet meer en het staan is al helemaal uit den boze. Maar nu ik haar zo zie zitten als een prachtige kotomisi vind ik het toch wel heel jammer, maar ja soms doet verstandig zijn nu eenmaal pijn.
Volgens onze zoon was het een geweldig feest en hebben ze ontzettend genoten, en dat is veel belangrijker.
Toch nog maar een foto erbij gezet, dit was het koor.
En dit was haar mama, ook als kotomisi.

9 opmerkingen:

Annelies zei

Ze ziet er prachtig uit !

Wietskes Quilts zei

Wat jammer nou dat je er niet bij kunt zijn. Is het blijvend dan dat je niet goed kunt zitten? Dat zou natuurlijk wel heel jammer zijn.
Maar in ieder geval heb je een mooie foto.

groetjes

Wietske

Shirley zei

Wat een prachtige en kleurrijke schoonfamilie heb je, heel jammer dat je er niet bij kon zijn, volgende keer gewoon iemand een relax stoel (of een verstelbare tuinstoel) voor je mee laten nemen. En wat een heerlijke quilt ben je aan begonnen, die diamonds, ik heb ook iets dergelijks voor mijn dochter gemaakt, maar dan niet met zo'n grote midden diamand. Zwaar romantisch.

Lida zei

Wat een schitterende schoondochter en wat een prachtige kleding! Jammer, maar ja we hebben nu eenmaal onze mankementen! Groetjes
Lida

A3jana zei

Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je schoondochter!Wat een mooi kleurig geheel! Was het iets speciaals, dat ze (bijna)allemaal in paarse/lila kleding waren?

A3jana zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Johanna Zweden zei

Wat jammer dat je dit gemist hebt Ines, wat vrolijk
Fijne dag groetjes Joke

Merel zei

Leuk, allemaal in het lila!

Balsemien zei

Nog van harte gefeliciteerd Ines! De kostuums zien er schitterend uit! Ik zie in de rechterkolom dat je allemaal nieuwe foto's geplaatst hebt. Leuk!