vrijdag 16 november 2012

Eindelijk weer een heel blad vol met huisjes, wat een klus is het toch altijd, eerst het tekenen en daarna het knippen, het is toch een van die dingen van het quilten die ik het minst leuk vind, mijn lijf trouwens ook, die heeft ook even ho gezegd ;-)
Maar ik kan nu weer een poosje vooruit en heb het zo voor het grijpen liggen en dat doet wel goed, deze week zal er weer heel veel gebouwd worden, als het een beetje rustig blijft hier, want soms......

Onze oudste kleinzoon loopt weer stage op zijn oude school en hij geniet met volle teugen, want de kleuters zijn o zo blij (de juf trouwens ook) dat meester Aaron er weer is.

6 opmerkingen:

KijkDaarIs zei

Gelukkig toch geen bouwstop..je kan er weer even tegen aan..;0)
Fijne avond

Lida zei

Ja ik heb ook een hekel aan de voorbereidingen, maar daarna kun je altijd zo lekker doorwerken! Veel plezier met je steekjes, groetjes
Lida

Sylvia zei

Poeh dat is me een voorraad,kun je voorlopig weer aan de slag. Knap hoor dat je nog steeds aan het bouwen bent. Gr.Sylvia.

Sylvia zei

Poeh dat is me een voorraad,kun je voorlopig weer aan de slag. Knap hoor dat je nog steeds aan het bouwen bent. Gr.Sylvia.

Hermie zei

het moet altijd eerst slechter worden voordat het beter gaat, dus ook bij de huisjes eerst het minder leuke werk,maar nu kun je weer lekker vooruit.
Wat leuk voor Aaron en fijn dat de juf en kids er ook blij mee zijn

Johanna Zweden zei

Nu dat is weer een stapel, wat een werk, nu veel plezier, met het verder bouwen van je stad
Een fijn weekeinden groetjes Joke