maandag 16 augustus 2010

Veel kan ik jullie niet laten zien, ik heb het hele weekend zitten hexen en jullie zullen het met mij eens zijn, dat het een tijdrovend klusje is, opstrijken, uitknippen en maken, nog 3 stapeltjes en dan heb ik weer een voorraad, hoeveel het er zijn weet ik niet, veel.
Het is aardedonker hier, maar ik vertik het om een lamp aan te doen, van mij mag het zonnetje gaan schijnen, maar ik ben bang dat het een plens regen zal worden, dat laatste is natuurlijk wel heel goed voor weer een hexendag ;-))
Vandaag beginnen hier de scholen ook weer, dat zal wel weer wennen worden, ook voor mij, want het spookje is dan ook weer de hele dag naar school en het park hier is overdag ook weer leeg.

8 opmerkingen:

Dorine zei

Zo lang het hexen zijn en geen echte heksen valt het allemaal wel mee toch.............

christine zei

hier is het de laatste week die in gaat en voor de grote kids nog 2 weekjes. heerlijk hoor even hexen . heb vandaag even een flinke was gedraaid en hangt heerlijk buiten. maar het wordt wel wat bewolkt nu hoop dat het staks wel droog is .

christine

Quiltendewilma zei

Ja er zijn weer heel wat scholen begonnen. Wij hebebn nog lekker 3 weken...

Cybele's patch zei

Wij hebben het vandaag droog gehouden, maar gisteren is er geen droge minuut geweest. Was wel blij want ik hoefde de tuin niet in! Heb ook wat met lapjes gespeeld.

mia zei

wij hebben het grootste gedeelte van de dag geen regen en een beetje zon gehad , maar wij zijn dan ook dofkonten LOL , alles binnen en ook naar jou verstuurd hartelijk bedankt voor je hulp,schattige stofjes,maar ik vondt de verzendt kosten een beetje hoog , ga morgen naar de jaarmarkt in Hoorn misschien vindt ik daar nog wat , nogmaals bedankt en slaapse voor straks doei doei Mia

Mia zei

het moeten natuurlijk bofkonten zijn , sorry ,doei doei Mia

Leintje zei

Pas je wel op voor een verlaat Lege-nest syndroom?

Groet, leintje

Anoniem zei

Mooi joh, die grijze blommen!!