donderdag 26 augustus 2010

Het is allang weer tijd om een LIB blokje te showen en gisteren heb ik deze afgemaakt, hij is leuk geworden met die roosjes.
Gisteren even naar Leiden geweest, over de markt gelopen en de grote winkelstraat, DH vindt al die drukte erg gezellig, van mij hoeft het niet zo, want ondanks dat ik flink aan de maat ben, denken mensen toch vaak dat zij door mij heen kunnen lopen ;-)) Met mijn ogen dicht ben ik langs de Australian gelopen, want ik ben verzot op dat ijs en die bonbons, maar dat mag niet van dr. Frank.
Vandaag is het weer moederdag, gaan we samen even de boodschappen doen en blijft ze gezellig eten, vanmiddag moeten DH en ik nog even naar de pedicure en verder zal het wel weer een blokje maken worden, ik moet nog een Give thanks en een Frosty flake maken en dan mag ik weer verder met de Home sweet home, alles ligt al klaar daarvoor.

12 opmerkingen:

Ellen zei

Leuk blokje weer, de teksten zijn ook steeds zo mooi!

willeke zei

Leuk blokje Ines. De tekst slaat helemaal op ons, dit is even een opsteker.

groetjes, willeke

Anoniem zei

Hoi Ines, wat een leuk blokje weer.Ik geniet er van zoals jij bezig bent.
lieve groetjes Hermie

bep zei

Hallo Ines,wat een heerlijke stad toch en die Australian kan ik ook zo moeilijk voorbij komen, ik stop toch weleens hoor, dat kun je bij mij ook wel zien,groetjes Bep

Yvonne aka sommeke zei

Zo, weer bijgelezen! Je was ijverig, leuk LIBblokje weer!

Guusje, zei

Wat een leuk LIB blok en wat heb je veel op stapel staan.

Kate zei

More lovely flowers for your garden...It is looking lovely..Kate :)

Johanne Zweden zei

wat een mooi blokje weer.
Ja ik weet wat je bedoelt Ines mensen lopen gewoon door je heen, of je nu groot, klein dik of dun bent, even om je heen lopen kennen ze niet meer.
Ik kan sinds dat ik in Zweden woon niet meer tegen drukte, ik vind het leuk op afstand maar dan houdt het weer op. Zou dat met de ouderdom te maken hebben grinnik.
Liefs Joke en tot over een paar weken, dank je voor je steun

Hennie zei

Mooi LIB blokje heb je gemaakt, prachtige tekst heeft deze ook.
Fijne zondag Hennie.

josé zei

Heerlijk Ines al je werkjes, even bij gelezen bij je. Ik kom nergens toe momenteel alleen met verhuizen bezig geweest van Dochter. Van de week de laatste restjes. Zal stil worden en even aan moeten wennen.

Veranderen in huis en dan hoop ik weer tijd te krijgen voor de hobby's.

Liefs tot mails José

Berna zei

Prachtig blokje van je LIB!

jolanda zei

Wat een schattig blokje!
En ik ben het wel met je eens hoor... van al die drukte hou ik ook niet. Je beschrijft het allemaal trouwens wel erg gezellig hoor. Ik zie het zó voor me :-)
groetjes jolanda