zaterdag 21 augustus 2010

Vandaag viert onze middelste kleindochter haar verjaardag, 9 is ze nu en dit tasje heb ik voor haar gemaakt, van 6 NI blokken, ze is gek op blauw ik denk dus wel dat ze er blij mee zal zijn.
Hopelijk houden we het droog hier,want het was de bedoeling dat we haar verjaardag buiten in de tuin gaan vieren, voorlopig schijnt de zon nog.
Ik ben ook bezig met een tasje voor het spookje en daarvoor heb ik nog wat kleine stukjes gevonden van haar picknickquilt, dat zit al in elkaar, vandaag de prinssenfoto op transferpapier printen en op een lichte stof strijken, ik ben benieuwt of dat gaat lukken.

5 opmerkingen:

Mia zei

Gefeliciteerd met middelste al 9 de jaren vliegen geef haar maar een knuffel van haar DO en DT tasje is mooi geworden,ik wens je een zonnige dag toe , het ziet er hier behoorlijk dreigend uit , laat het hier maar regenen dan heeft DN tenminste een mooie dag.
Verjaardags groetjes Mia

supergoof zei

Hieper de piep hoera! Proficiat grote kleindochter!
Mooie tas, dat kan zo niet anders dan een feestdag zijn,...

Guusje, zei

Van harte gefeliciteerd met je kleindochter en wat een leuke tas heb je gemaakt. Je huis vind ik trouwens ook erg mooi worden, daar ben ik ook ooit aan begonnen ligt nog te wachten tot ik ermee verder ga.

Hennie zei

Gefeliciteerd met je kleindochter. Wat een mooie tas heeft ze van je gekregen, daar is ze vast erg blij mee.
Fijn weekend Hennie.

Klaske zei

gefeliciteerd met je kleindochter!!Ze zal vast blij zijn met die mooie tas!!