vrijdag 12 juni 2009

Wat een thuiskomst

Ik kreeg deze award van Cindy http://cindycountryhome.blogspot.com/ en ik ben er heel blij mee en het is ook zo lief van haar, haar blog is trouwens heel erg de moeite waard om eens te bezoeken, ik zit er dan ook regelmatig, maar om nu zelf een weblog te kiezen die ik het mooist vind is toch wel erg moeilijk, ik reik hem dan ook uit aan alle lieve mensen wiens weblog ik dagelijks bezoek, want die hebben voor mij allemaal iets bijzonders.

Dit zijn een aantal van de musjes, merels en kwikstaartje die elke dag op ons terras hun maaltijd kwamen nuttigen, ook zagen wij elke dag konijntjes voorbij komen en wat een lief gezicht is dat.

Zaterdag 6 juni hadden wij een bee in Enter en die was weer zo vreselijk gezellig, dat we gelijk weer hebben afgesproken voor volgend jaar.

Verder zijn we er dagelijks op uitgetrokken en zijn we ook in Nieuw Buinen geweest en dat was voor mij een soort quilthemel, helemaal als je bedenkt dat wij hier in Alphen een quiltwinkel hebben van zo'n 20 vierkante meter, ik heb nog nooit zoveel lapjes stof bij elkaar gezien en uiteraard heb ik er ook een stel gekocht.

Deze rozenstofjes komen bij mijn verzameling en daar wil ik de quilt van Guute mee gaan maken, ik ben gek op rozenstofjes en het lijkt me voor die antieke quilt erg mooi.Deze zwart witte stofjes heb ik uitgekozen voor de kleindochter van 19 voor in haar nieuwe huis, hopelijk vind zij ze mooi, ik weet alleen nog niet precies hoe ik ze ga verwerken, maar dat komt wel goed.

En vanavond liep ik bij Blokker dit schattige stoomstrijkboutje tegen het lijf voor maar 7,50 ik kon het niet laten staan en mijn grote strijkbout kan nu weer op zijn eigen plek staan.

Nu ga ik lekker mijn mandje in en ga morgen neuzen in alle weblog's en mij weer geheel op de hoogte stellen van alles wat iedereen gedaan heeft.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Ines,
Weet je zeker dat het konijntjes waren? Waren het geen haasjes? hahahahaha.
Ja het was een heel gezellig weekend.
Volgend jaar jubileum, de 5de keer
groetjes Hermie

Cindy at her Country Home zei

Ha Ines, Welkom Thuis! Award is zeker verdiend voor je want ook jij bent heel bijzonder met de zorg voor je lieve kleinkinderen, te gekke oma. En die zwart witte stofjes wat zijn die LEUK! Met poesen voetjes en prints, mwaaahhh wil ik ook. Hou ze wel bij die leuke musjes vandaan. Enne dank voor de gouden tip van de strijkijzer, vandaag ren ik naar de Blokker! Nog een fijn weekend en geniet ervan, liefs van Cin x

quilting Jeannet zei

Wat een mooie rozenstofjes Inez, ja, nieuw Buinene, ik ben er ook eens geweest en heb mijn ogen uitgekeken, het lijkt wel alsof ze daar alles hebben.

groetjes, Jeannet

Katrien zei

Leuke stofjes heb je aangekocht.En de rozenstofjes zullen mooi staan in Guute's quilt.Ik zie er al naar uit.

Anoniem zei

Hallo Ines
Wat een heerlijke winkel hé dat Nieuwe Buinen, toen wij in Assen de PB dag hadden, heeft Margreet mij daar mee naar toe genomen de volgende dag, ik nam met pijn in mijn hart afscheid van al dat moois. smile.
Wat leuk je katten stofjes, deze had ik nog niet gezien.in het zwart, ik heb het in het geel en blauw, ben benieuwd wat jij er van gaat maken misschien dat ik een ideetje krijg!!z0dat ik er ook eens wat van kan gaan maken.
Handig dat kleine strijkboutje, is het heet genoeg! dan ga ik ook eens kijken als ik in Nederland ben!
Wat heerlijk dat jonge grut op je vensterbank.
Mooi je rozen stofjes, prachtige kleuren.
Fijn weekeinden liefs Joke

YokkoBears zei

Wat een mooie rozenstofjes en de zwart witte stofjes zijn trouwens ook erg leuk ....... met al die pootjes en de poezen.
Ik heb ook een stapeltje zwart/wit/grijs liggen voor ooit :-).

wilma zei

Welkom terug!! Je hebt je award verdiend!!
Wat een mooie stofjes heb je voor het guute project!!