maandag 15 juni 2009

Deze twee moppies heb ik tijdens onze vakantie gemaakt, de grote in ons boerderijtje en de kleine op de bee, eigenlijk had ik 2 grote hier, maar de tweede is in beslag genomen door het spookje ;-)


Gisteren was ze de hele dag hier, en vandaag komt ze ook weer een dag bij oma en opa, maar je merkt niet eens dat ze er is, ze heeft altijd zoveel fantasie en speelt de hele dag en dat is voor ons lekker meegenomen.

Zo moet ik nog even naar de tandarts, vandaar dat ik zo vroeg ben, ik moet altijd eerst koffie voor ik op gang kom en ook nog ontbijten, anders lig ik met een knorrende maag bij hem in de stoel, gelukkig is de knoflookgeur inmiddels verdwenen, want dat wil je zo'n man toch niet aan doen ;-))

Gisteren toch nog wat gedaan, alle stof gesneden voor de quilt van mijn kleindochter en 2 blokken in elkaar gezet, ik vind dit patroon erg goed passen bij de stof en zeker voor jonge mensen.
Hier zien jullie nog net het staartje verdwijnen in het nestkastje, pa en ma koolmees beginnen er aardig verfrommeld uit te zien en zijn duidelijk aan gewicht verloren, maar ze blijven af en aan vliegen met vette wormpjes en er uit met de vuilnis, het is een keurig net huisgezin in het grachtenpandje.

9 opmerkingen:

wilma zei

Wat heerlijk dat het meisje zich zo kan vermaken....
Leuke speldenkussentjes heb je erbij.

Heleen zei

Wat een gezellige dingen weer allemaal. Leuke kussentjes en een princes van een meisje. Een mooi blok! Echt voor een grote meid. Mijn dochter heeft haar kamer ook zwart/wit maar langzaam aan wil ze toch weer iets meer kleur. Succes bij de tandarts en rommel maar weer lekker aan.

Anoniem zei

Hoi Ines,
Dat wordt een harstikke mooie quilt, als ze hem niet aan de muur wil,kan ze hem altijd nog op de bank gebruiken.
groetjes hermie

quilting Jeannet zei

Wat een leuke speldenkussentjes !

groetjes, Jeannet

katrien zei

Wat een schatjes.

Guute zei

'k Zou ook graag zo'n spookje rond mij hebben maar dat komt nog wel. En je speldenkussentjes zijn prachtig!

Annelies zei

Leuke speldenkussentjes. Sterkte bij de tandarts.
Ik vind je zwartwit blok er prima uitzien.

Berna zei

Sterkte bij de tandarts en geniet van je spookje. Heerlijk toch die kleinkinderen!
Berna

Joke zei

Wat een schattige speldenkussentjes heb je gemaakt!